ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Η ρωσική αλυσίδα “Mere” ανοίγει σούπερ μάρκετ – Ψάχνει διευθυντή

Αγρίνιο: Η ρωσική αλυσίδα “Mere” ανοίγει σούπερ μάρκετ – Ψάχνει διευθυντή

Αγρίνιο: Η ρωσική αλυσίδα “Mere” ανοίγει σούπερ μάρκετ – Ψάχνει διευθυντή

Σούπερ μάρκετ της ρωσικής αλυσίδας “Mere” ανοίγει το προσεχές διάστημα  στο Αγρίνιο. 

Η πόλη του Αγρινίου  συγκαταλέγεται στο στρατηγικό σχεδιασμό της Svetofor, της μεγαλύτερης ρωσικής εκπτωτικής αλυσίδας γνωστής στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως “Mere”,  για τη δημιουργία σούπερ μάρκετ. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της αλυσίδας έχει αναρτηθεί ήδη το ενδιαφέρον της για την κάλυψη θέσης διευθυντή τα προσόντα του οποίου, πέραν των άλλων, ενισχύει η γνώση της ρωσικής γλώσσας. Η άφιξη της “Mere” στην Ελλάδα έγινε γνωστή τον περασμένο Σεπτέμβριο και τα πρώτα καταστήματα θα λειτουργήσουν σε Λάρισα, Τρίπολη και Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ενώ θα ακολουθήσουν αυτά του Αγρινίου και της Κορίνθου.

“Ποντάροντας” στις συγκριτικά χαμηλότερες τιμές των προϊόντων της η “Mere” φιλοδοξεί να αλλάξει τους συσχετισμούς στον κλάδο. Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι με εξαίρεση τα Lidl άλλες ξένες αλυσίδες της κατηγορίας των discount, όπως η γερμανική Aldi  και η ισπανική Dia, δεν κατάφεραν στο παρελθόν να εδραιωθούν στην Ελλάδα.

Σε ποιους απευθύνεται η “Mere” 

Η ρωσική αλυσίδα,  όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, απευθύνεται στους καταναλωτές που θέλουν να ψωνίζουν σε ανταγωνιστικές τιμές  χωρίς να πληρώνουν υπερβολικά για μάρκετινγκ, όμορφα σχεδιασμένα και διακοσμημένα ράφια και περιοχές πωλήσεων. Επίσης, απευθύνεται στους “κυνηγούς τιμών” που ψάχνουν για αγαθά σε τιμές ευκαιρίας και εξαιρετικές προσφορές αλλά και σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων καταστημάτων λιανικής,  ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ.

Με βάση το παραπάνω σκεπτικό γίνεται αντιληπτό γιατί τα σούπερ μάρκετ της “Mere” διαφέρουν αισθητά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα, υπό την έννοια ότι δεν δίνεται έμφαση στην παρουσίαση, ενώ οι κωδικοί ανά προϊόν είναι περιορισμένοι στο ελάχιστο.

Ο τρόπος συνεργασίας με τους παραγωγούς

Η “Mere” υπόσχεται απευθείας συνεργασία με τους παραγωγούς, μικρούς και μεγάλους και δηλώνει ότι προτιμά τα ελληνικά προϊόντα. “Στους προμηθευτές προσφέρουμε αυτόματες πληρωμές κάθε εβδομάδα για ό,τι έχει πωληθεί στην διάρκειά της. Η συνεργασία είναι διάφανη και ειλικρινής. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή επιβαλλόμενες εκ των υστέρων εκπτώσεις. Οι τιμές που αναφέρονται στην σύμβαση προμηθείας είναι οι τιμές που λαμβάνει ο προμηθευτής στον τραπεζικό του λογαριασμό”, τονίζεται χαρακτηριστικά από την εκπτωτική αλυσίδα.

 

Αγρίνιο: Προσποιήθηκε γνωστό φαρμακοποιό για να αποσπάσει αριθμό τραπεζικής κάρτας και pin

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr