ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΑγρίνιο: Ρεσιτάλ κιθάρας για τη «Φλόγα» από τον Χάρη Οικονόμου (10/2)

Αγρίνιο: Ρεσιτάλ κιθάρας για τη «Φλόγα» από τον Χάρη Οικονόμου (10/2)

Αγρίνιο: Ρεσιτάλ κιθάρας για τη «Φλόγα» από τον Χάρη Οικονόμου (10/2)

Στο πλαίσιο της έκθεσης ζωγραφικής για την στήριξη των παιδιών της Φλόγας (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια), που οργανώνει το εργαστήριο τέχνης My HeART της κ. Χριστίνας Μπλαχούρα θα πραγματοποιηθεί Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας σε έργα : Couperin, Bach, Sor,Barrios, Brouwer, Koshkin από τον Χάρη Οικονόμου το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, στις 7:00 μ.μ. στο κτίριο της παλαιάς Δημοτικής Αγοράς.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Χάρης Οικονόμου σπούδασε κλασική κιθάρα με το διεθνούς φήμης ντουέτο, Ευάγγελο Ασημακόπουλο & Λίζα Ζώη και στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του
Ιόνιου πανεπιστημίου, με την Κορίνα Βουγιούκα (κατεύθυνση κλασικής κιθάρας). Εργάζεται ως καθηγητής κλασικής κιθάρας σε Μουσικά Σχολεία, στο Ωδείο Σύγχρονης Τέχνης Αγρινίου και στον Μουσικοφιλολογικό όμιλο «Ορφέα» Λευκάδας.

Έχει εμφανιστεί σε διάφορες πόλεις είτε ως σολίστ είτε ως μέλος μουσικών συνόλων. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες φεστιβάλ και masterclass στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Στα χρόνια διδασκαλίας του έχει δημιουργήσει μία αξιόλογη τάξη νέων κιθαριστών.

Πρόγραμμα

F. Couperin: Les BarricadesMystérieuses

J. S. Bach : PreludeFuga&Allegro (BWV 998)

F. Sor :Introduction and Variations on a ThemebyMozart

A.Barrios: JuliaFlorida (Barcarole)

L. Brouwer : ElDecameronNegro (I & II)

N.Koshkin: UsherWaltz

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ