ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΑγρίνιο – “Μιλώ σε σένα, Πατρίδα”: Συνεχίζεται στην ταράτσα του τσιμεντένιου κτηρίου Παπαστράτου οι παραστάσεις (εικόνες)

Αγρίνιο – “Μιλώ σε σένα, Πατρίδα”: Συνεχίζεται στην ταράτσα του τσιμεντένιου κτηρίου Παπαστράτου οι παραστάσεις (εικόνες)

Αγρίνιο – “Μιλώ σε σένα, Πατρίδα”: Συνεχίζεται στην ταράτσα του τσιμεντένιου κτηρίου Παπαστράτου οι παραστάσεις (εικόνες)

Αγρίνιο – “Μιλώ σε σένα, Πατρίδα”: Συνεχίζεται στην ταράτσα του τσιμεντένιου κτηρίου Παπαστράτου οι παραστάσεις 

Η προγραμματισμένη, για τις 8 Ιουλίου, πρεμιέρα της παράστασης «ΜΙΛΩ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ!» βασισμένη στα κείμενα «ΚΟΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ» της ΕΛΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και «ΕΞΟΔΟΣ»  του ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ πραγματοποιήθηκε, λόγω έντονων καιρικών συνθηκών, στις 9 Ιουλίου με ιδιαίτερη επιτυχία στην ΤΑΡΑΤΣΑ του ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ δωρεάς ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται στην ΤΑΡΑΤΣΑ του ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ δωρεάς ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ μέχρι 14 Ιουλίου, ώρα 9.30 μ.μ., ενώ στις 15 ΙΟΥΛΙΟΥ, ώρα 9.30 μ.μ η παράσταση θα δοθεί στον ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ των ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ προς διευκόλυνση του κοινού με περιορισμούς στην κίνηση.

Η παράσταση είναι ένα θεατρικό οδοιπορικό που χρονικά καλύπτει την περίοδο της Μικρασιατικής καταστροφής βασισμένο σε αφηγήσεις γυναικών.  Οι ιστορίες τους  συναρμολογούν την εποχή του 1922, ζωντανεύοντας ατομικές και συλλογικές μνήμες που φωτίζουν διαφορετικά όχι μόνο το παρελθόν αλλά και τα σύγχρονα πάθη μας.

Αγρίνιο - "Μιλώ σε σένα, Πατρίδα": Συνεχίζεται στην ταράτσα του τσιμεντένιου κτηρίου Παπαστράτου οι παραστάσεις (εικόνες) σκηνοθεσία: ΚΑΤΙΑ ΖΑΡΚΑΔΑ / ΓΙΟΥΛΗ ΜΑΡΟΥΣΗ

εικαστικό περιβάλλον: ΙΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

κοστούμια: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΨΑΛΑ – GREENWOOD

φωτισμοί: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

κινησιολογία: ΛΗΤΩ ΓΕΡΝΑ

βοηθός σκηνοθέτη: ΔΩΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

φωτογραφίες: ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ

παίζουν:

ΓΙΟΥΛΗ ΜΑΡΟΥΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΟΡΦΑΝΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΜΑΡΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

·        Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θέλουν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις μας με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ, θα πρέπει να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες στα τηλέφωνα του θεάτρου 26410 – 21158 & 46452 από τις 9.00 π.μ – 13.00 μ.μ.  για κρατήσεις θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

·        Την ιδιαιτερότητα της παράστασης την καθορίζει ο περιορισμένος αριθμός Θεατών (30) ανά παράσταση.

Αγρίνιο - "Μιλώ σε σένα, Πατρίδα": Συνεχίζεται στην ταράτσα του τσιμεντένιου κτηρίου Παπαστράτου οι παραστάσεις (εικόνες)

Ελληνίς: Η ταινία “Το Γεγονός” θα προβληθεί Δευτέρα και Τετάρτη

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ