ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΑγρίνιο: “Επαγγελματικά” έδρασαν διαρρήκτες που εισέβαλαν τα ξημερώματα σε κατάστημα της Χαριλάου Τρικούπη (εικόνες)

Αγρίνιο: “Επαγγελματικά” έδρασαν διαρρήκτες που εισέβαλαν τα ξημερώματα σε κατάστημα της Χαριλάου Τρικούπη (εικόνες)

Αγρίνιο: “Επαγγελματικά” έδρασαν διαρρήκτες που εισέβαλαν τα ξημερώματα σε κατάστημα της Χαριλάου Τρικούπη (εικόνες)

Με…”επαγγελματικό” τρόπο έδρασαν οι διαρρήκτες που τα ξημερώματα εισέβαλαν στο κατάστημα “Φρουτοπία” στη συμβολή της Χαριλάου Τρικούπη με τη Βαλτινού στο Αγρίνιο, άρπαξαν χρήματα, προϊόντα καθώς και ένα στερεοφωνικό και τράπηκαν σε φυγή. 

Όταν νωρίς το πρωί ο κ. Κώστας Παπαϊωάννου αντίκρυσε σκισμένη την κατεβασμένη τέντα της επιχείρησής του αντιλήφθηκε αμέσως ότι είχε πέσει θύμα διαρρηκτών.

Οι διαρρήκτες εκτιμάται ότι έδρασαν στις 3 περίπου τα ξημερώματα. Ο μηχανισμός της γυάλινης κεντρικής πόρτας του καταστήματος είχε αφαιρεθεί με ακρίβεια επαγγελματία.

Οι …ελαφροχέρηδες που κινήθηκαν  με χαρακτηριστική άνεση, κατευθύνθηκαν στην ταμειακή μηχανή όπου υπήρχε σε κέρματα το ποσό των 250 ευρώ περίπου. Στη συνέχεια, αφαίρεσαν το στερεοφωνικό καλής ποιότητας που είχε εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης ενώ  ιδιαίτερη προτίμηση έδειξαν σε οινοπνευματώδη ποτά και καλλυντικά. Αρκετές φιάλες ουίσκι έκαναν “φτερά” από τις προθήκες του καταστήματος, όπως και πολλές συσκευασίες προϊόντων περιποίησης (after shave κ.ά.).

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αν εξαιρέσει κανείς κάποιον θόρυβο που στη συνέχεια δεν επαναλήφθηκε, εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα.

Μιλώντας στο sinidisi.gr ο ιδιοκτήτης του καταστήματος “Φρουτοπία” εκτίμησε ότι η οικονομική του ζημιά ξεπερνάει τα 750 ευρώ.

Κλήθηκε η Αστυνομία και ακολουθήθηκε η σχετική διαδικασία για τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινήσεις των διαρρηκτών είναι πολύ πιθανόν να έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας οπότε με ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την εξέταση του σχετικού υλικού.

 

Χειρουργείται αύριο στην Ιταλία ο Βαρόνε του Παναιτωλικού

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr