ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο – “Ενωμένο Εμπόριο”: Κατηγορηματικά αντίθετοι σε εμμονές και πρακτικές που δείχνουν το παρελθόν

Αγρίνιο – “Ενωμένο Εμπόριο”: Κατηγορηματικά αντίθετοι σε εμμονές και πρακτικές που δείχνουν το παρελθόν

Αγρίνιο – “Ενωμένο Εμπόριο”: Κατηγορηματικά αντίθετοι σε εμμονές και πρακτικές που δείχνουν το παρελθόν

Αναλυτικά το μήνυμα του συνδυασμού ενόψει τον εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου, 19 και 20 Αυγούστου:

Αγαπητοί Συνάδελφοι -σες

Σε λίγες ημέρες θα γίνουν οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου και των άλλων οργάνων διοίκησης.

Ο συνδυασμός μας ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ έχει ήδη ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα συμμετέχει σε αυτές.

Έχει στη συνθέση του συναδέλφους και συναδέλφισσες με διαδρομή στην αγορά του Αγρινίου ,που τους χαρακτηρίζουν η συνέπεια ,η διάθεση και το ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι συνάδελφοι.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά αντίθετοι σε εμμονές και πρακτικές που δείχνουν το παρελθόν.

Δεν έχουμε ανάγκη από κηδεμόνες ,καθοδηγητές και συντάκτες κειμένων που προσβάλλουν και απομακρύνουν τους συναδέλφους απο τον σύλλογο.
Έχουμε την επάρκεια αλλά κυρίως την διάθεση να προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε τον Εμπορικό σύλλογο και να τον καταστήσουμε αντάξιο της μακρόχρονης ιστορίας του.

Έχουμε δηλώσει ότι θέλουμε να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε και ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φανούμε χρήσιμοι στον Εμπορικό κόσμο της πόλης μας.

Συνάδελφοι -σες

Στις εκλογές αυτές ζητάμε να συμμετέχετε μαζικά και να στηρίξετε τον Συνδυασμό μας ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ για να επανεκκινήσουμε το Εμπόριο στο Αγρίνιο.

2o Messolonghi by locals FESTIVAL

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr