ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: “Ασφυξία” στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου μετά τη δημιουργία τέταρτης εμβολιαστικής γραμμής

Αγρίνιο: “Ασφυξία” στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου μετά τη δημιουργία τέταρτης εμβολιαστικής γραμμής

Αγρίνιο: “Ασφυξία” στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου μετά τη δημιουργία τέταρτης εμβολιαστικής γραμμής

Μια ακόμα εμβολιαστική γραμμή, η τέταρτη κατά σειρά, πρόκειται να προστεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου  γεγονός που αναμένεται να δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας, αν αναλογιστεί κανείς ότι το έντονο ενδιαφέρον για το εμβόλιο της Pfizer το οποίο προμηθεύεται η μονάδα, την ώρα που το προσωπικό παραμένει σταθερό. 

Στους 260 περίπου εμβολιασμούς την ημέρα, τα Τακτικά Ιατρεία αλλά και τις Επιτροπές ΚΕΠΑ (για την πιστοποίηση αναπηρίας) έρχεται να προστεθεί η δημιουργία της τέταρτης εμβολιαστικής γραμμής στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου. Όπως ανέφερε στον “Δυτικά Fm 92,8”  ο διευθυντής της μονάδας Βασίλειος Σκορδάς η νέα εμβολιαστική γραμμή θα συμβάλει στη δημιουργία συνωστισμού και θα εντείνει την κόπωση γιατρών και νοσηλευτών. Παρατήρησε, ωστόσο ότι η πανδημία ισοδυναμεί με “πόλεμο  στην Υγεία”  και, κάτω από αυτό το πρίσμα, τόνισε ότι δεν μπορεί να λείψει κανένας γιατρός από αυτήν την επιχείρησή επειδή πρέπει να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. 

Μιλώντας στην εκπομπή “Today News” με τη Δήμητρα Λαοπόδη, ο κ. Σκορδάς  έκανε γνωστό ότι οι αλλαγές που δρομολογήθηκαν απαιτούν την εργασία του προσωπικού σε 8 βάρδιες (πρωί και απόγευμα) ενώ εμβολιασμοί θα γίνονται και τα Σαββατοκύριακα αλλά και την 4η του Μάη, οπότε μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σκορδά στον “Δυτικά Fm 92,8”: 

Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr

Όλα κλειστά μέχρι το Πάσχα, Τσιόδρας και Χαρδαλιάς στο Μαξίμου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr