Αγρίνιο: "Απασφάλισε" ο Χρήστος Γκούντας για την Χαριλάου Τρικούπη με ανάρτησή του

Με μια έντονα φορτισμένη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Παπαναστασίου και πρώην αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Γκούντας άφησε να φανεί η αγωνία αλλά και η οργή των επαγγελματιών στην Χαριλάου Τρικούπη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με μια έντονα φορτισμένη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Παπαναστασίου και πρώην αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Γκούντας άφησε να φανεί η αγωνία αλλά και η οργή των επαγγελματιών στην Χαριλάου Τρικούπη που είδαν να αναβάλλεται λόγω...βλάβης η ασφαλτόστρωση της οδού.

Ο κ. Γκούντας που διατηρεί φαρμακείο στην υπό ανάπλαση οδό, απέναντι από το κτίριο της Χριστιανικής Ένωσης, έγραψε πολύ δηκτικά για την αναβολή αυτή καθώς είναι από εκείνους που έχουν δει για μήνες την επιχείρησή του αποκομμένη από την υπόλοιπη πόλη και με χαμηλότατους τζίρους.

Χαρακτηριστικά ο κ. Γκούντας έγραψε στον λογαριασμό του:

"ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ
Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο κ..λος τον πονεί…
…ρίξαμε τα πετρέλαια και με τρελή χαρά, μετά από τρεισήμισι μήνες υπομονής για διακόσια μέτρα δρόμο, περιμέναμε την ασφαλτόστρωση…
αμ δε, χάλασε λέει το μηχάνημα που θα έριχνε την άσφαλτο, και δικαίωμα του, και άγνωστο το πότε..
Κύριοι εργολήπτες και κύριοι της Δημ. Αρχής (να τα ακούω κι εγώ), ποτέ δεν είπαμε όχι στα έργα, τα ψηφίσαμε, αλλά να τελειώνουν σε πραγματικό χρόνο γιατί και οι επιχειρήσεις ματώνουν, και η Χαρ. Τρικούπη δεν βρίσκεται εις την συνοικίαν Χασάν Πασσά του Βεσίκτα, αφού είναι κεντρικότατος άξονας που εξυπηρετεί τους Δημότες…
Αναλογίζομαι και την συνέχεια με το κομμάτι μεταξύ Δημαρχείου και Παπαφώτη και ναι, νιώθω ένας ντεσπεράντο…"
Να σημειωθεί, δε, ότι οι επιχειρήσεις στην συγκεκριμένη περιοχή θα υποστούν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα καθώς επίκειται το κλείσιμο της Χ. Τρικούπη από το "Άνεσις" μέχρι την Μακρή και στην συνέχεια από εκεί μέχρι την πλατεία Παναγοπούλου!