ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών συζήτησε ο Σπήλιος Λιβανός

Αγρίνιο: Τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών συζήτησε ο Σπήλιος Λιβανός

Αγρίνιο: Τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών συζήτησε ο Σπήλιος Λιβανός

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων.

Τα μέλη του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Λιβανό για την έμπρακτη και συνεχή συμπαράστασή του στους πολύτεκνους κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην απόφασή του να συμπεριληφθούν στη χορήγηση δωρεάν τροφίμων οι Σύλλογοι Πολυτέκνων Ελλάδος επί Υπουργίας του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες ειδικά τη χρονική περίοδο που διανύουμε όπου οι πολλαπλές κρίσεις που βιώνουμε δημιουργούν ένα ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο για το σύνολο των πολιτών.

Λιβανός Αγρίνιο πολύτεκνοι προβλήματα

 

Λιβανός Αγρίνιο πολύτεκνοι προβλήματα

Ο κ. Λιβανός τόνισε την ιδιαίτερη συνεισφορά των πολύτεκνων οικογενειών στην κοινωνία μας υπό το πρίσμα και του έντονου δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας και δήλωσε ότι από όποια θέση μάχεται για το κοινό καλό, στέκεται στο πλευρό των πολυτέκνων και με κάθε ευκαιρία τους στηρίζει εμπράκτως.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Νταούλας και οι κ.κ. Παναγιώτης Κουτρομάνος, Βασιλειος Καπέρδας, Νικόλαος Γυφτάκης Νικόλαος,  Νικόλαος Νταβράζος, Σπυρίδων Παπαθανασίου,  Θεόδωρος Μαχαλιώτης, Ιωάννης Σμυρής και Παναγιώτης Καντάνης.

Στην Ουκρανία ο Μεσολογγίτης εικονολήπτης Γιώργος Παυλάκης (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ