ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Πρωτοφανές περιστατικό βίας σε Δημοτικό Σχολείο! Μαθήτρια στο «Καραμανδάνειο» της Πάτρας

Αγρίνιο: Πρωτοφανές περιστατικό βίας σε Δημοτικό Σχολείο! Μαθήτρια στο «Καραμανδάνειο» της Πάτρας

Αγρίνιο: Πρωτοφανές περιστατικό βίας σε Δημοτικό Σχολείο!  Μαθήτρια στο «Καραμανδάνειο» της Πάτρας

Έντονο προβληματισμό προκάλεσε στην εκπαιδευτική κοινότητα περιστατικό βίας που σημειώθηκε σε Δημοτικό Σχολείο, στο Αγρίνιο, χθες Τετάρτη (18.10.23).

Σύμφωνα με πληροφορίες του acheloostvnews.gr, δύο μαθητές της Δ΄ τάξης αρχικά διαπληκτίστηκαν όταν η μία πλευρά προσπάθησε να υπερασπιστεί μικρότερο αδερφό που ζήτησε βοήθεια για να αντιμετωπίσει κοροϊδευτικά σχόλια που δεχόταν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα πνεύματα οξύνθηκαν και η κατάσταση ξέφυγε, με πέντε δασκάλους που βρίσκονταν στο σημείο, να επεμβαίνουν για να ξεχωρίσουν τους μαθητές.

Ωστόσο μία μαθήτρια τραυματίστηκε και, μετά από επεισόδια εμετού και πόνου στο ύψος του νεφρού, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Εκεί οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή της  της στο «Καραμανδάνειο» Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Στο νοσοκομείο Παίδων, το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν υπήρχε  ρήξη οργάνου κάτι που αποκλείστηκε. Αφού δόθηκαν οδηγίες στους γονείς σχετικά με την  εξέλιξη των συμπτωμάτων, η μαθήτρια πήρε εξιτήριο αργά το απόγευμα.

Για το περιστατικό που έχει γίνει θέμα σοβαρής συζήτησης και προβληματισμού, δεν έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες Αρχές, σε μια προσπάθεια να δοθούν λύσεις και αυτό να αντιμετωπιστεί μέσα από το σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Απ. Ξυλωμένος: Αν έχετε συμπτώματα Covid-19 και αρνητικό τεστ, σε 4 ημέρες να το επαναλάβετε – Πολλά τα κρούσματα και στο Αγρίνιο (ηχητικό)

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ