ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Πρώτο κουδούνι με αισιοδοξία – Τι ανέφερε ο δήμαρχος για ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτηρίων (εικόνες -video)

Αγρίνιο: Πρώτο κουδούνι με αισιοδοξία – Τι ανέφερε ο δήμαρχος για ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτηρίων (εικόνες -video)

Αγρίνιο: Πρώτο κουδούνι με αισιοδοξία – Τι ανέφερε ο δήμαρχος για ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτηρίων (εικόνες -video)

Χαμόγελα, ευχές και αισιόδοξες σκέψεις στα σχολεία του Αγρίνιου όπου χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.

Στον καθιερωμένο αγιασμό παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου που επισκέφθηκε αρχικά το πρωί της Δευτέρας (12.09.22)  το 2ο και 6ο Γυμνάσιο.

Ο κ. Παπαναστασίου ευχήθηκε στους μαθητές να απολαύσουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Επιπλέον ο κ. Παπαναστασίου αναφέρθηκε στα βήματα που γίνονται για την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος με πολλαπλά οφέλη.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αγρινίου παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού και στο 3ο Λύκειο Αγρινίου όπου και εκεί δεσμεύτηκε για ενεργειακή αναβάθμιση τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Εμείς είμαστε στο πλευρό σας με συνεχείς παρεμβάσεις για τη δημιουργία σχολικού περιβάλλοντος που θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητα σας».

 

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Καζαντζής παρέστη στον αγιασμό στο 6ο Λύκειο, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου, ο Αντιδήμαρχος Βασίλειος Φωτάκης στο 5ο Δημοτικό, ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης στο 1ο Δημοτικό Δοκιμίου, ο Αντιδήμαρχος Χριστόφορος Παπαδημητρίου στο 1ο Δημοτικό – Γυμνάσιο-Λύκειο Παναιτωλίου, ο Αντιδήμαρχος Μίμης Σκορδόπουλος στο 11ο και 17ο Δημοτικό σχολείο, η Αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου στο 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου, ο Αντιδήμαρχος Θύμιος Γρίβας στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Σκουτεράς, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Φλώρος στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, ο Αντιδήμαρχος Π. Μαρνέζος στο 5ο Λύκειο και 2ο ΕΠΑΛ, ο Αντιδήμαρχος Κ. Ζώης στο 4ο Δημοτικό, ο Αντιδήμαρχος B. Kαρακώστας στο Γυμνάσιο – Λύκειο Γαβαλούς, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Ιωάννης Φαρμάκης στο 3ο και 21ο Δημοτικό, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κ. Κιτσοπάνος στο Γυμνάσιο Νεάπολης, ο  Δημοτικός Σύμβουλος Π. Γιαννιώτης στο Δημοτικό Σχολείο Αγγελοκάστρου, η πρόεδρος της Κοινότητας Αγρινίου Φωτεινή Βλάχου στο 16ο Δημοτικό Σχολείο και ο Γεν.Γραμ. Δ.Τζιώλης στο 2ο Λύκειο Αγρινίου, στο Δημοτικό Σχολείο Ποταμούλας ο πρ. της Κοινότητας Δ. Ανδρώνης και ο πρ. του Π.Σ. Σαργιάδας Κωνσταντίνος Βραχωρίτης.

ΔΕΘ 2022: Σήμερα στις 10:00 η εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ