ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Η πρώτη συγκέντρωση για τον μη υποχρεωτικό εμβολιασμό – Μεγάλη η συμμετοχή (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Η πρώτη συγκέντρωση για τον μη υποχρεωτικό εμβολιασμό – Μεγάλη η συμμετοχή (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Η πρώτη συγκέντρωση για τον μη υποχρεωτικό εμβολιασμό – Μεγάλη η συμμετοχή (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο η πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  για τον μη υποχρεωτικό εμβολιασμό στην οποία η συμμετοχή ήταν μεγάλη!

Η κινητοποίηση αυτή πραγματοποιείται ταυτόχρονα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Σκοπός της ταυτόχρονης κινητοποίησης σε όλη την Ελλάδα ήταν οι πολίτες να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ως προς την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα της εμβολιαστικής διαδικασίας.

Η φιλοσοφία της κινητοποίησης κινήθηκε στο εξής πλαίσιο: «είμαστε Έλληνες πολίτες που είμαστε κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει υγεία χωρίς ελευθερία και πως ο καθένας πρέπει να έχει την απόλυτη διαχείριση του εαυτού του και το δικαίωμα της επιλογής».

Η συγκέντρωση αυτή που ήταν ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα και ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είχε ως κυρίαρχα μηνύματα, τα οποία προέταξαν οι συγκεντρωμένοι τα εξής: «όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, όχι στον διαχωρισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό, όχι στην καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων».

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης ακούστηκαν συνθήματα όπως: “πάρτε τα εμβόλια και φύγετε απ δω”, “κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας”, κάτω η χούντα του Μητσοτάκη”, ενώ η αρχή της έγινε με τον Εθνικό Ύμνο.

Κορονοϊός: 17 νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία – 2.972 σε όλη την χώρα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr