Αγρίνιο: Η προσκοπική οικογένεια έκοψε την πίτα της (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Για άλλη μία φορά η προσκοπική μας οικογένεια συγκεντρώθηκε για την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα! Πρόσκοποι, γονείς και φίλοι παρευρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε στη Παλιά Λαχαναγορά του Αγρινίου το απόγευμα της Κυριακής. 

Την εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα από Λυκόπουλα, Προσκόπους, Ανιχνευτές, Μέλη Ε.Κ.Σ. , Παλαιούς Προσκόπους, γονείς, χορηγούς και φίλους της Προσκοπικής Κίνησης προλόγισαν οι αρχηγοί Βαθμοφόροι του συστήματος Αγρινίου και χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Π. Τσιχριτζής, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Σπ. Φλώρος, η πολιτευτής Γ. Μπόκα, ο αντιπρόεδρος της επιτροπής προσκόπων Γιώργος Παπαναστασίου, ο Αρχηγός του 1ου συστήματος Άκης Παπαδήμας και οι υπαρχηγοί των προσκόπων Παντελής Μετζεντζής και Όλγα Δημητράντζου.

Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκε με βίντεο το προσκοπικό έργο που πραγματοποιείται στα τμήματα, λυκόπουλων (παιδιά 7-11 ετών) προσκόπων (παιδιά 12-15 ετών), ανιχνευτών (παιδιά 15-18 ετών) και με άλλες δράσεις που πραγματοποιούνται σε εκπαιδευτικές εξορμήσεις τους.

Μεσολόγγι: Αλλάζει όψη ο δρόμος της Τουρλίδας (ΔΕΙΤΕ ΜΑΚΕΤΕΣ)