ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΑγρίνιο: Προφυλακιστέος ο 21χρονος για τη ληστεία με μαχαίρι σε βάρος ντελιβερά – Πήρε τον δρόμο για τον Κορυδαλλό

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο 21χρονος για τη ληστεία με μαχαίρι σε βάρος ντελιβερά – Πήρε τον δρόμο για τον Κορυδαλλό

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο 21χρονος για τη ληστεία με μαχαίρι σε βάρος ντελιβερά – Πήρε τον δρόμο για τον Κορυδαλλό

Kρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στον Κορυδαλλό ο 21χρονος που διέπραξε ληστεία στο Αγρίνιο με την απειλή μαχαιριού σε βάρος ντελιβερά που εκείνη την ώρα εργαζόταν.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 23/11 ο δράστης που προφυλακίστηκε έκανε την ληστεία στην περιοχή της οδού Χέντερσον και ειδικότερα σε προέκτασή της προς την “Πεταλούδα”. Από την ληστεία ο δράστης είχε σαν λεία το χρηματικό ποσό που είχε πάνω του ο άτυχος ντελιβεράς, ο οποίος έκανε και την καταγγελία.

Στην υπόθεση εμπλέκονταν ένα ακόμα άτομο το οποίο με τον 21χρονο που κρίθηκε προφυλακιστέος άρπαξαν από το νεαρό διανομέα το ποσό των 100 ευρώ, την πινακίδα του δικύκλου, την άδεια κυκλοφορίας και άλλα έγγραφα.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης ήταν ότι συλληφθείς ήταν ο ίδιος που προ ημερών είχε πέσει από όροφο του σπιτιού που διέμενε, με σκοπό να αυτοκτονήσει. Είχε τραυματιστεί ελαφρά, καθώς το ύψος της πτώσης δεν ήταν μεγάλο και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Φορολογικό νομοσχέδιο: Μειώνεται κατά 50% το τέλος επιτηδεύματος για όλους, στον έλεγχο όσοι δεν δεχτούν το τεκμαρτό

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ