Αγρίνιο: Η πολιτιστική διάνθιση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου των Δικηγορικών Συλλόγων

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των Δικηγορικών Συλλόγων της ώρας αρχίζει την Τετάρτη 28/6/2017 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 9/7/2017. Η προσπάθεια του Δικηγορικού Συλλόγου…

mpala_podosfairou

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των Δικηγορικών Συλλόγων της ώρας αρχίζει την Τετάρτη 28/6/2017 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 9/7/2017. Η προσπάθεια του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου να αναληφθεί από αυτόν η διοργάνωση του πρωταθλήματος  στο Αγρίνιο, εκτός από έκφραση της αρμόζουσας πρωταρχικής θέσης που πρέπει να έχει ο αθλητισμός στη ζωή μας αποτελεί και μια θαρραλέα και τολμηρή πρωτοβουλία να συμβάλλει στο να επισκεφθούν και να γνωρίσουν τον τόπο μας πάνω από τετρακόσια άτομα – συνάδελφοί μας από όλη την Ελλάδα και τα οποία θα παραμείνουν πάνω από δέκα ημέρες.

Ταυτόχρονα οι αθλητικές εκδηλώσεις – αγώνες θα διανθισθούν με την πραγματοποίηση της έκθεσης «το χτες και το σήμερα – αέναη συνομιλία τέχνης» στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου, καθώς και τη διατήρηση της έκθεσης φωτογραφίας «art8».

Η διοργάνωση του Πρωταθλήματος δεν ήταν δυνατή χωρίς τη συνδρομή του Δήμου Αγρινίου, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αλλά και πολλών επιχειρήσεων, φίλων κλπ χορηγών του τόπου μας τους οποίους και ευχαριστούμε.

Η προσπάθειά μας όμως αυτή για την ορθή διοργάνωση του πρωταθλήματος θα στεφθεί από πλήρη επιτυχία εάν συνοδευτεί και από τη συμπαράσταση όλων των συμπολιτών μας στην φιλοξενία των επισκεπτών και την παρακολούθηση των αγώνων στους οποίους και τους προσκαλούμε.

Για να δείξουμε στους ξένους μας τι σημαίνει φιλοξενία των Αιτωλοακαρνάνων.

Για να δείξουμε στους επισκέπτες μας την ομορφιά του τόπου μας.

Για να μείνει σε όλους η ανάμνηση του 33ου Πρωταθλήματος όμορφή και ξεχωριστή.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ                                      ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

ΣΥΛΛΟΓΟ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ                                         ΤΟΥ 33ο      Π.Π.Π.Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ  ΥΦΑΝΤΗΣ                                      ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΡΟΪΔΟΔΗΜΟΣ

 

Νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός χωρίς Π. Μπεσίνη