ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Περιπολίες στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου από τα μέλη της εθελοντικής ομάδας “Save Your Hood Agrinio”

Αγρίνιο: Περιπολίες στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου από τα μέλη της εθελοντικής ομάδας “Save Your Hood Agrinio”

Αγρίνιο: Περιπολίες στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου από τα μέλη της εθελοντικής ομάδας “Save Your Hood Agrinio”

Η εθελοντική ομάδα του Αγρινίου “Save Your Hood Agrinio” έχει ήδη ξεκινήσει τις περιπολίες στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή πυρκαγιών! Καθημερινά απο τις 7 το απόγευμα έως αργά το βράδυ αναλαμβάνουν καθήκοντα, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια του πνεύμανα ζωής του Αγρινίου. Η ανάρτηση που έκαναν στο διαδίκτυο έχει ως εξής:

“Ευχαριστούμε πολύ τον Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αγρινίου για την οργάνωση και υλοποίηση περιπολιών στο δασύλλιο Αγίου Χριστόφορου με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή πυρκαγιών ..
Οι εθελοντές του Save Your Hood Agrinio στηρίζουν την προσπάθεια αυτή συμμετέχοντας ενεργά στις περιπολίες που οργανώνονται. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά. Αν στρέψουμε το βλέμμα μας προς την σωστή κατεύθυνση μπορούμε να αποτρέψουμε την έναρξη μιας πυρκαγιάς . Γι’ αυτό και συνεχίζουμε έως 20 Αυγούστου τις περιπολίες από τις 7 το απόγευμα έως αργά το βράδυ. Δήλωση στοιχείων και έναρξη περιπολιών στη βρύση, στη στροφή προς δύο ρέματα. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, μια πυρκαγιά μπορεί να ξεκινήσει και από τα σκουπίδια που υπάρχουν σε διάφορα σημεία. Γι’ αυτό κατά τη διάρκεια της περιπολίας πραγματοποιούμε ΚΑΙ δράση καθαρισμού του δασυλλίου”.

Μητέρα και γιός πήγαν με τα πόδια από την Ναύπακτο στην Παναγία Προυσσιώτισσα! (VIDEO+ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr