ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Η παρουσίαση του περιφερειακού σχεδίου δράσης για τα επιχειρηματικά πάρκα

Αγρίνιο: Η παρουσίαση του περιφερειακού σχεδίου δράσης για τα επιχειρηματικά πάρκα

Αγρίνιο: Η παρουσίαση του περιφερειακού σχεδίου δράσης για τα επιχειρηματικά πάρκα

Το σχέδιο για την ανάπτυξη επιχειρηματικών πάρκων στη Δυτικής Ελλάδα 2020-2040 παρουσιάζεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο απόψε!

Στο επίκεντρο βρίσκονται οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες ανάπτυξης για την άμεση παραγωγική και οικονομική ανάταξη της Δυτικής Ελλάδας στον μεταποιητικό τομέα και την εφοδιαστική αλυσίδα, σε συνάρτηση με τον πρωτογενή τομέα που αλληλοτροφοδοτείται από τους κλάδους της βιομηχανίας και των logistics.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων, το οποίο απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη νέων παραγωγικών μονάδων με οργανωμένη και φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση των χώρων υποδοχής βιομηχανιών.

Σημειώνεται ότι στην ημερίδα παρουσιάζονται οι περιοχές που ενδείκνυνται για την ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος από την εφημερίδα “Συνείδηση” Δημήτρης Παπαδάκης. 

Κορονοϊός: 51 νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία, 3.689 σε όλη την χώρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ