ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΑγρίνιο: Παρέμβαση δήμου Αγρινίου, Πυροσβεστικής και Αστυνομίας μετά τον ξεσηκωμό των Ρομά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Παρέμβαση δήμου Αγρινίου, Πυροσβεστικής και Αστυνομίας μετά τον ξεσηκωμό των Ρομά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Παρέμβαση δήμου Αγρινίου, Πυροσβεστικής και Αστυνομίας μετά τον ξεσηκωμό των Ρομά  (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αργά το βράδυ της Παρασκευής χρειάστηκε η συντονισμένη επέμβαση της Αστυνομίας για να αποχωρήσουν οι Ρομά που ξεσηκώθηκαν λόγω της δολοφονίας του 18χρονου ομόφυλο τους στη Μεσσηνία.

Αρχικά τα επεισόδια στο Αγρίνιο σημειώθηκαν στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου και στην περιοχή των Αη Βασιλιώτικων και του 13ου δημοτικού σχολείου, ενώ αργότερα μεταφέρθηκαν στον κόμβο του Σταδίου.

Από τον χθεσινοβραδινό ξεσηκωμό των Ρομά κάηκαν περίπου 15 κάδοι απορριμμάτων και αρκετά λάστιχα, ενώ αρκετές φορές η αστυνομία χρειάστηκε να προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας.

Μετά την συντονισμένη επέμβαση της αστυνομίας για να διαλυθούν οι Ρομά ανέλαβε η Πυροσβεστική για τις φωτιές και η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Αγρινίου για την απομάκρυνση των καμμένων από τους κόμβους Αγίου Δημητρίου και Σταδίου και τους παράπλευρους δρόμους.

Η “επιχείρηση” καθαριότητας διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, ενώ η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Τα Κέντρα Υγείας Αγρινίου και Αμφιλοχίας στη μάχη του κορονοϊού

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr