ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Παρατείνονται οι προβολές της ταινίας “Ο Άνθρωπος του Θεού” στο “Ελληνίς” – Κοσμοσυρροή κάθε βράδυ

Αγρίνιο: Παρατείνονται οι προβολές της ταινίας “Ο Άνθρωπος του Θεού” στο “Ελληνίς” – Κοσμοσυρροή κάθε βράδυ

Αγρίνιο: Παρατείνονται οι προβολές της ταινίας “Ο Άνθρωπος του Θεού” στο “Ελληνίς” – Κοσμοσυρροή κάθε βράδυ

Εκατοντάδες είναι εκείνοι που ήθελαν αλλά δεν τα κατάφεραν να παρακολουθήσουν και στο Αγρίνιο την ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού” η οποία, παρά τις μέτριες ως αρνητικές κριτικές  των ειδημόνων (με ορισμένες εξαιρέσεις) συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον του κοινού. Οι αλλεπάλληλες παρατάσεις που δόθηκαν δεν κάλυψαν τα αιτήματα από κάθε σημείο της Αιτωλοακαρνανίας, γι ‘ αυτό και σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο δημοτικός κινηματογράφος “Ελληνίς” θα προβάλει την πολυσυζητημένη ταινία κάθε μέρα έως το Σάββατο, στις 8 το βράδυ (στις 10 είναι προγραμματισμένη προβολή άλλης ταινίας).

Οι περιορισμοί λόγω των μέτρων για τη μη εξάπλωση της Covid-19 “μείωσαν” στο μισό τον αριθμό των θεατών, με αποτέλεσμα 300 άτομα κάθε βράδυ (εξαιρείται η ημέρα της πρόσφατης βροχόπτωσης) να βλέπουν την ταινία, όπως ανέφερε στο sinidisi.gr, η υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου Χριστίνα Μπαλάσκα. 

Δεν είναι μόνο θρησκευόμενοι ή ιερωμένοι όσοι σπεύδουν να δουν την ταινία, όπως μας εξηγεί η Χριστίνα Μπαλάσκα, ενώ οι ηλικίες τους ποικίλουν. Σε κάθε περίπτωση,  η ταινία έφερε στο σινεμά ανθρώπους που δεν συγκαταλέγονται στους …οπαδούς αυτού του είδους ψυχαγωγίας. Κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι όλοι βγαίνουν συγκινημένοι από τον κινηματογράφο, σημειώνει η υπεύθυνη του δημοτικού κινηματογράφου. Η ερμηνεία δε του Σερβετάλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως και άλλων ηθοποιών,  σχολιάζεται θετικά έως κολακευτικά.

Υπόθεση – Συντελεστές

Αφού χάνει τη θέση του επισκόπου Πενταπόλεως και εκδιώκεται από την Αλεξάνδρεια, ο Άγιος Νεκτάριος επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την ιερή αποστολή του παρά τις αντιξοότητες.

Σκηνοθεσία: Γέλενα Πόποβιτς

Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Αλεξάντερ Πετρόφ, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Τόνια Σωτηροπούλου, Μίκι Ρουρκ

Το ταμείο θα ανοίγει από τις 7:00, καθημερινά.

Ι.Ν. Αγίας Τριάδος: Έναρξη των νέων ποιμαντικών δραστηριοτήτων

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr