Αγρίνιο: Παντρεύτηκε ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Τσόμπος την εκλεκτή του Φαίη Σαγάνη – Ο Δάντης απογείωσε τη βραδιά!

Παντρεύτηκαν στο Αγρίνιο ο επιχειρηματίας Δημήτρης Τσόμπος και η Φαίη Σαγάνη με τον Χρήστο Δάντη να χαρίζει μοναδικές στιγμές στη γιορτινή βραδιά.
Μια ημέρα γεμάτη συγκίνηση και λάμψη έζησε το Αγρίνιο το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τον γάμο του γνωστού επιχειρηματία και δικηγόρου Δημήτρη Τσόμπου και της εκλεκτής της καρδιάς του Φαίης Σαγάνη, νοσηλεύτριας στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Νεφρού του Π.Γ.Ν.Π. και υποψήφιας διδάκτορος του Πανεπιστημίου Πατρών.
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου, παρουσία συγγενών, φίλων, πολιτικών προσώπων και πλήθους κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Κουμπάρος ήταν ο δικηγόρος Γιώργος Τσάκνης, στενός φίλος του ζευγαριού, που στάθηκε δίπλα τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή.
Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο Studio Πιθάρι, που εξελίχθηκε σε μια μαγική βραδιά, με τον μοναδικό Χρήστο Δάντη να ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη. Οι καλεσμένοι χόρεψαν και διασκέδασαν ασταμάτητα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε ένα σκηνικό γεμάτο μουσική, κέφι και έντονα συναισθήματα.
Ο Δημήτρης και η Φαίη ξεκίνησαν το νέο τους ταξίδι στη ζωή με τις ευχές όλων για αγάπη, ευτυχία και υγεία. Ήταν μια βραδιά που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων όσων τη μοιράστηκαν μαζί τους.
Δείτε φωτογραφίες: