ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Πανηγυρικό κλίμα δημιούργησαν οι μαθητές του 7ου Γυμνασίου – Πώς υποδέχθηκαν περιφερειάρχη και δήμαρχο

Αγρίνιο: Πανηγυρικό κλίμα δημιούργησαν οι μαθητές του 7ου Γυμνασίου – Πώς υποδέχθηκαν περιφερειάρχη και δήμαρχο

Αγρίνιο: Πανηγυρικό κλίμα δημιούργησαν οι μαθητές του 7ου Γυμνασίου – Πώς υποδέχθηκαν περιφερειάρχη και δήμαρχο

Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι μαθητές στο δήμαρχο Αγρινίου και τον περιφερειάρχη με αφορμή την τελετή θεμελίωσης του 7ου Γυμνασίου στο Αγρίνιο. Κατάφεραν να δημιουργήσουν  πανηγυρικό κλίμα το οποίο αποτυπώθηκε σε φωτογραφίες.

Σε ανάρτηση του σχολείου όπου είναι έκδηλη η χαρά των παιδιών, γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι ένα όνειρο χρόνων αρχίζει να παίρνει “σάρκα και οστά” και εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στους κυρίους Παπαναστασίου και Φαρμάκη. Εμφανής ήταν βέβαια η χαρά και η ικανοποίηση και στα πρόσωπα των αιρετών.

Η ανάρτηση του σχολείου

“Σήμερα έγινε ο Αγιασμός της θεμελίωσης του κτιρίου του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου. Τέθηκε ο «Θεμέλιος Λίθος». Το κτίριο που ονειρεύτηκαν μαθητές, καθηγητές, γονείς, εκπρόσωποι της Πολιτείας και φορείς, παίρνει «σάρκα και οστά».

Ξεκίνησε από τα θεμέλιά του και υψώνεται καμαρωτό σιγά σιγά. Πρώτη ζήτησε νέο κτίριο η κ Μαρία Σκαβάρα, τ. Δ/ντρια του 7ου Γυμνασίου. Χρειάστηκαν πολλές προσπάθειες, χρόνια συζητήσεων και καθυστερήσεων.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. #ΓιώργοςΠαπαναστασίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. #ΝεκτάριοςΦαρμάκης και οι συνεργάτες τους, «το πήραν την υπόθεση στην πλάτη τους», το «έτρεξαν» και τα κατάφεραν. Σήμερα το θεμελίωσαν.

Και επειδή η χαρά όλων είναι μεγάλη, μετά την τελετή του Αγιασμού, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και ο Δήμαρχος επισκέφθηκαν το 7ο Γυμνάσιο στο κτίριο που φιλοξενείται τα τελευταία 30 χρόνια. Μαζί τους οι Αντιδήμαρχοι κκ #ΔημητριοςΣκορδόπουλος, #ΕυθύμιοςΓρίβας #ΧρήστοςΖαρκαβέλης

Μίλησαν με τους μαθητές, αντάλλαξαν ευχές, πήραν και έδωσαν ενέργεια, αισιοδοξία και όραμα. Η εφηβική χαρά κατέκλυσε τον χώρο με τρόπο που μόνο οι έφηβοι μπορούν να κάνουν.

Ως 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου σας ευχαριστούμε κε Παπαναστασίου, Δήμαρχε Αγρινίου. Μας επισκεφθήκατε παλιότερα, μας υποσχεθήκατε την εκπλήρωση τους ονείρου μας, το μοιραστήκατε μαζί μας και το υλοποιείτε.

Ως 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου σας ευχαριστούμε κε Φαρμάκη. Από την θέση σας στηρίξατε με έργα τα όνειρά μας.

Ευχόμαστε σε όλους δύναμη, όρεξη για δουλειά και όνειρα…

Μοιραζόμαστε στιγμιότυπα της μέρας μας”.

 

Δείτε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας στο πλευρό του Παναιτωλικού

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ