Αγρίνιο: Ο ρόλος της οικογένειας στη γένεση της βίας και στην πρόληψή της στη Σχολή Γονέων της Μητρόπολης (εικόνες & βίντεο)

Μετά την πρώτη συνάντηση στο Μεσολόγγι, ο κ. Κορναράκης νωρίτερα το απόγευμα μίλησε για το ίδιο θέμα στο Αγρίνιο και ειδικότερα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

sxoli-goneon-agrinio

Η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο πλαίσιο των συναντήσεων της σχολής γονέων παρουσίασε την Κυριακή στο Μεσολόγγι τον Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνο Κορναράκη, ο οποίος μίλησε για τον ρόλος της οικογένειας στη γένεση του προβλήματος της βίας και στην πρόληψή του.

Μετά την πρώτη συνάντηση στο Μεσολόγγι, ο κ. Κορναράκης νωρίτερα το απόγευμα μίλησε για το ίδιο θέμα στο Αγρίνιο και ειδικότερα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

 

Η σχολή γονέων λειτουργεί με γνώμονα και πρωταρχικό σκοπό τη στήριξη του θεσμού της οικογένειας και την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου της, μέσα από την ενημέρωση και τον διάλογο για οικογενειακά και παιδαγωγικά θέματα και στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κορναράκης ανέπτυξε το θέμα του ρόλου της οικογένειας στη γένεση του προβλήματος της βίας και στην πρόληψή του.

Υπενθυμίζεται ότι η Μητρόπολη για να διευκολύνει την συμμετοχή των νέων γονέων στις συναντήσεις της σχολής γονέων προσφέρει την δυνατότητα δωρεάν απασχόλησης
των παιδιών από ειδικούς παιδαγωγούς, κατά την διάρκεια των συναντήσεων, σε γειτονικούς χώρους ΚΔΑΠ!

Ξηρόμερο: Επιδότηση κατοίκων οικισμών "Λευκών περιοχών" - Λήγει η προθεσμία στις 15 Μαρτίου