ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο “γαϊτανάκι” του Δήμου  (video)

Αγρίνιο: Οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο “γαϊτανάκι” του Δήμου  (video)

Αγρίνιο: Οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο “γαϊτανάκι” του Δήμου  (video)

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγρινίου συμμετείχαν στην παραδοσιακή γιορτή που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης και χόρεψαν μαζί με τα χορευτικά τμήματα της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου μας παραδοσιακούς αποκριάτικους χορούς.

Το κέφι της Αποκριάς ήταν διάχυτο όχι μόνο στους χορευτές αλλά και στους θεατές και κορυφώθηκε με το γαϊτανάκι το οποίο οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης   κατάφεραν να πλέξουν και να ξεπλέξουν με απόλυτη επιτυχία.

 

“Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τον Δήμο μας και συγκεκριμένα την Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ Παπαγεωργίου Μ. καθώς και τον χοροδιδάσκαλο κ. Τσιάμη Φ. για την εμπιστοσύνη και την αγάπη με την οποία πλαισιώνουν το σχολείο μας δίνοντας στους μαθητές μας την ευκαιρία να αποδείξουν για ακόμη μια φορά ότι «Μπορούν»”, υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δείτε εικόνες:

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ