ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Οι καθυστερήσεις στην αποκομιδή των απορριμμάτων θα συνεχιστούν λόγω κρουσμάτων στο προσωπικό

Αγρίνιο: Οι καθυστερήσεις στην αποκομιδή των απορριμμάτων θα συνεχιστούν λόγω κρουσμάτων στο προσωπικό

Αγρίνιο: Οι καθυστερήσεις στην αποκομιδή των απορριμμάτων θα συνεχιστούν λόγω κρουσμάτων στο προσωπικό

Στον προβληματισμό που επικρατεί εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου αλλά και στις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων, αναφέρθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας, μιλώντας στον “Δυτικά Fm 92,8”.

Όπως εξήγησε στη συνομιλία του με τη Δήμητρα Λαοπόδη, η ύπαρξη τεσσάρων κρουσμάτων στα μέλη πληρωμάτων των απορριμματοφόρων έχει αποτέλεσμα η υπηρεσία να δουλεύει με διπλές βάρδιες. «Από την Δευτέρα το πρωί που οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε self test,  τέσσερις οδηγοί απορριμματοφόρων βρέθηκαν θετικοί στην covid- 19. Μετά από αυτή την εξέλιξη είμαστε στο όριο. Η βοήθεια που ζητάμε από τους πολίτες είναι να κάνουν υπομονή για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται για τις επόμενες 15 ημέρες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Ειδικά για τις απολυμάνσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη υπενθύμισε ότι το επόμενο βήμα είναι οι απολυμάνσεις κάδων που βρίσκονται σε δημοτικά σχολεία και κεντρικά σημεία της πόλης.

Άρση lockdown: Πως θα γίνονται οι μετακινήσεις στα νησιά – Αρχές Ιουνίου το άνοιγμα γυμναστηρίων

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ