ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Οι ηλεκτρολόγοι «απαξιώνονται» από το διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ, αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου «Ο Θαλής»

Αγρίνιο: Οι ηλεκτρολόγοι «απαξιώνονται» από το διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ, αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου «Ο Θαλής»

Αγρίνιο: Οι ηλεκτρολόγοι «απαξιώνονται» από το διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ, αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου «Ο Θαλής»

«Αδιάφορη και απαξιωτική» στάση καταλογίζει στο διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Αγρινίου,   ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Αιτωλοακαρνανίας «Ο Θαλής», με αφορμή την ανεπιτυχή προσπάθεια τους να επικοινωνήσουν ώστε να έχουν μια επίσημη απάντηση για ζητήματα που απασχολούν τα μέλη του κλάδου.

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Σελεβίστας και ο γενικός γραμματέας Γεώργιος Μπούρας:

Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας του προέδρου κ. Σελεβίστα Κων/νου με τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Αγρινίου, καθώς και την τελευταία μας επιστολή διαμαρτυρίας που στείλαμε χωρίς να πάρουμε καμία απάντηση (εδώ και τρεις μήνες!!) ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτωλ/νίας «Ο Θαλής», σας γνωστοποιεί την τελευταία μας επιστολή προς τη Διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ.

Στόχος της επιστολής αυτής, ήταν να λυθούν κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι καθημερινά και επιπρόσθετα η συνεργασία μας με την υπηρεσία να κυλάει ομαλά και από τις δύο πλευρές.

Αντ’ αυτού η στάση απέναντι στους ηλεκτρολόγους ήταν αδιάφορη και απαξιωτική , αφού ο πρόεδρος του σωματείου δεν κατάφερε να επικοινωνήσει ουδέποτε με τον διευθυντή και ενημερώθηκε πως μπορεί να επικοινωνεί με την υπηρεσία μόνο μέσω email ! Παρόλα αυτά ο ίδιος επικοινώνησε μέσω email και φυσικά δεν πήρε καμία απάντηση. Σε όλο αυτό, προστέθηκε και το γεγονός ότι στην πρόσφατη και τελευταία προσπάθεια για επικοινωνία μέσω έγγραφης επιστολής διαμαρτυρίας , τα αιτήματά μας δεν απαντήθηκαν επίσης ποτέ.

Χωρίς λοιπόν να μας μένει άλλη επιλογή για να διευθετήσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν, προχωράμε στη δημοσιοποίηση του εγγράφου.

H επιστολή που απεστάλη στον ΔΕΔΔΗΕ Αγρινίου:

 


 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ