ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαργιάδας υποστηρίζει έμπρακτα το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Αγρίνιο: Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαργιάδας υποστηρίζει έμπρακτα το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Αγρίνιο: Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαργιάδας υποστηρίζει έμπρακτα το “Χαμόγελο του  Παιδιού”

Ο Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Σαργιάδας ανταποκρίνεται και φέτος στο κάλεσμα συμπαράστασης και υποστήριξης που απηύθυνε το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να στηριχθούν παιδιά και οικογένειες οι οποίες πλήττονται από σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα και στερούνται βασικά είδη διατροφής.

Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται πολύ σημαντική εξαιτίας του ότι χιλιάδες παιδιά ζουν μέσα στην εξαθλίωση, σε αντίξοες συνθήκες διαβίωσης.

Αποφασίστηκε, όπως ανακοινώθηκε από το Δ.Σ., η συγκέντρωση τροφίμων να γίνει στο γραφείο του Συλλόγου (πρώην Δημοτικό Σχολείο Σαργιάδας) το Σαββατοκύριακο 18-19 Δεκεμβρίου και καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

“Ευελπιστούμε η προσφορά αυτή να συνδράμει στην ανακούφιση των αναγκών των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές αυτές”, υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Τηλ. επικοινωνίας: 6944510444

Αγρίνιο: Δώρα στα παιδιά από την Ακτίνα Εθελοντισμού για την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr