ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης στο συνέδριο Agrown της «Συνείδησης« και της «Πελοποννήσου»

Αγρίνιο: Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης στο συνέδριο Agrown της «Συνείδησης« και της «Πελοποννήσου»

Αγρίνιο: Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης στο συνέδριο Agrown  της «Συνείδησης« και της «Πελοποννήσου»

Με ιδιαίτερα χαρά οι διοργανωτές του 1ου Αγροδιατροφικού Συνεδρίου και Έκθεσης AGROWN Εφημερίδα «Συνείδηση» και Εφημερίδα «Πελοπόννησος» ανακοινώνουν τη συμμετοχή του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρου Κελέτση, o οποίος θα τιμήσει με τη παρουσία του τις εργασίες του συνεδρίου.

Συγκεκριμένα ο Υφυπουργός θα απευθύνει την εναρκτήρια ομιλία τη Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 15.30 εγκαινιάζοντας τις εργασίες της πρώτης ημέρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σε αναγνώριση του σημαντικού ρόλου που μπορεί να διαδραματίζει ως ετήσιος θεσμός, με τις εισηγήσεις και καινοτόμες προτάσεις των ομιλητών, για τον αγροδιατροφικό τομέα και την ελληνική οικονομία γενικότερα.

Οι εργασίες του Συνεδρίου περιλαμβάνουν στο σύνολο τους 8 ενότητες και θα κλείσουν με συζήτηση, η οποία θα εστιάσει σ’ ένα από τα σημαντικότερα θέματα, που αφορά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα και απασχολεί φορείς και κυβερνήσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, την λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας και την επάρκεια τροφίμων σε ένα ασταθές περιβάλλον κλιματικής κρίσης.

To αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου:

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: www.agrown.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ