ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑγρίνιο: Ο… σταυρωμένος κάδος στα γηπεδάκια κορυφή του παγόβουνου

Αγρίνιο: Ο… σταυρωμένος κάδος στα γηπεδάκια κορυφή του παγόβουνου

Αγρίνιο: Ο… σταυρωμένος κάδος στα γηπεδάκια κορυφή του παγόβουνου

Από την θυμηδία μέχρι την ανησυχία ή/και την οργή κυμαίνονται τα συναισθήματα που προκαλεί αυτή η εικόνα στο Αγρίνιο με τον κάδο κρεμασμένο σαν να τον… σταύρωσαν στην περίφραξη στα γηπεδάκια κοντά στον Άγιο Χριστόφορο.

Για να τον ανεβάσει κανείς εκεί πάνω τον κάδο και να τον βάλει σε αυτή την θέση θέλει χέρια και χρόνο. Και, πάνω από όλα, θέλει μια πόλη να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και να αφήνει 7-8 άτομα(τόσα λένε οι μαρτυρίες ότι είναι συνολικά) να παίζουν το μηδενιστικό τους κρυφτούλι με χρήματα όλων μας.

Αρχικά μπορεί να ξενίζει το γεγονός ότι το θέμα προέκυψε από την ανάρτηση του ίδιου του αντιδημάρχου καθαριότητα Χριστόφορου Παπαδημητρίου με σχόλια όπως “ντροπή” και “εικαστική παρέμβαση”. Ο δήμος είναι τοπική εξουσία, όμως αν είχε εξουσιοδότηση να βρει και να διώξει κάποια τέτοια “καλόπαιδα” είναι βέβαιο ότι θα δεχόταν κριτική ακόμη και για τα ανθρώπινα δικαιώματα! Υπό αυτή την έννοια κάθε δημοσιοποίηση και κάθε αποδοκιμασία είναι θεμιτή.

Από την άλλη, το συμβάν έλαβε χώρα μέσα στην νύχτα και διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί. Φυσικά-όπως πάντα-την ώρα που τελούνταν κανείς δεν άκουσε τίποτε! Κανείς δεν πήρε χαμπάρι τουλάχιστον πέντε ή έξι άτομα που πρέπει να συμμετείχαν! Και κανένας δεν ενημέρωσε την Αστυνομία την επίμαχη στιγμή…

Δεν είναι τυχαίο πως δεν έχει καταστεί δυνατόν να πιαστεί κάποιος από την συγκεκριμένη ομάδα, διότι καμία κάμερα ποτέ δεν έπιασε έστω έναν! Μήπως και γίνει αντι-παράδειγμα…

Η “Συνείδηση” πληροφορείται ότι οι φωτιές στους κάδους μπαίνουν με βραδύκαυστες φωτοβολίδες τύπου “μεφίστο” που διασφαλίζουν ότι η ζημιά θα είναι όσο μεγαλύτερη γίνεται.

Και για όποιον θεωρεί όλο αυτό ως ένα… φολκλόρ της πόλης, να πούμε ότι έχει κόστος, πέρα από την εξουσία κάποιων μηδενιστών που νιώθουν άτρωτοι.

Κάπου 670 κάδους έχει στην διάθεσή του ο Δήμος Αγρινίου και οι… ασύλληπτοι μάγκες έχουν ήδη κάψει σχεδόν 230!

Με τις υγείες μας.

Σταύρος Ξαρχάκος: Το “ρεσιτάλ” στη Σύρο με …παιδική ορχήστρα και το πάθος για μουσική (Δείτε video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ