Αγρίνιο: Ο ορισμός του "σβήσε, καλά είσαι" σε ένα παρκάρισμα!

Πραγματικά είναι αξιοθαύμαστος ο συμπολίτης και συναγωνιστής που κατάφερε να παρκάρει έτσι το Αυτοκίνητο νωρίτερα σήμερα στην οδό 11ης Ιουνίου στο Αγρίνιο.  Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται, χρειάζεται πολλά...κιλά αδιαφορία για το συμβαίνει γύρω σου για να καταφέρεις να παράγεις αυτό το...έπος.

952b6c6d-032e-4bbc-8ee7-ac1a2623b967

Πραγματικά είναι αξιοθαύμαστος ο συμπολίτης και συναγωνιστής που κατάφερε να παρκάρει έτσι το Αυτοκίνητο, νωρίτερα σήμερα, στην οδό 11ης Ιουνίου στο Αγρίνιο.  Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται, χρειάζεται πολλά...κιλά αδιαφορία για το συμβαίνει γύρω σου για να καταφέρεις να παράγεις αυτό το έπος.

Και αν η 11ης Ιουνίου δεν είναι μια πολυσύχναστη και μεγάλη οδός ώστε να προκληθεί κομφούζιο, η αξία της προσπάθειας δεν μειώνεται! Φανταστείτε μόνο την έκπληξη του πρώτου που έπεσε πάνω στα συγκεκριμένο παρκάρισμα προσπαθώντας να πάει στον προορισμό του.

Θα πει κάποιος, καμιά φορά δεν ξέρεις τι συμβαίνει, τυχαίνουν και πολύ έκτακτες καταστάσεις. Γι' αυτές υπάρχει ένα σημείωμα, μια προσπάθεια να ανέβουμε στο κράσπεδο, τα αλάρμ αναμμένα, κάτι τέλος πάντων. Όχι, πρόκειται για παρκάρισμα, που όσο και προσωρινό να είναι δεν αλλάζει κάτι. Πρόκειται για το γνωστό "σβήσε, καλά είσαι"!

Έχουμε δει πολλά απίθανα, απαράδεκτα και περίεργα παρκαρίσματα, αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε καμία δικαιολογία ή εξήγηση για το ότι στάθμευσε έτσι ο συνάνθρωπός μας.
Πάντως, όπως λένε και οι αγγλοσάξονες "sky is the limit", δεν υπάρχει όριο, μπορούμε και καλύτερα, να εκπλήξουμε ακόμη και τους εαυτούς μας!