ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Αγρίνιο: Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος στα αυριανά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Σπύρου Σκιαδαρέση

Αγρίνιο: Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος στα αυριανά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Σπύρου Σκιαδαρέση

Αγρίνιο: Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος στα αυριανά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Σπύρου Σκιαδαρέση

Με την παρουσία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής Ανδρέα Σπυρόπουλου, θα εγκαινιαστεί το εκλογικό κέντρο του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Σπύρου Σκιαδαρέση στο Αγρίνιο (Ηλία Ηλιού 7-9) την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 μμ.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η  υποψηφιότητα του Σπύρου Σκιαδαρέση τυγχάνει της απόλυτης στήριξης του ΠΑΣΟΚ Κίνημα -Αλλαγής, ενώ εκφράζει τις διαχρονικές του πολιτικές για Ισόρροπη Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αποκέντρωση.

Να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Σκιαδαρεσης από τις 10 το πρωί της Τρίτης θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης του Αγρινίου και θα έχει συναντήσεις με τους θεσμικούς της εκφραστές.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας καλεί όλο το Δημοκρατικό κόσμο της περιοχής να δώσει το παρών του στην εκδήλωση των εγκαινίων, σηματοδοτώντας
πέραν των άλλων την επιτακτική ανάγκη για Πολιτική Αλλαγή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ