ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος στο “Μικρό Θέατρο” για διήμερο σεμινάριο (εικόνες)

Αγρίνιο: Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος στο “Μικρό Θέατρο” για διήμερο σεμινάριο (εικόνες)

Αγρίνιο: Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος στο “Μικρό Θέατρο” για διήμερο σεμινάριο (εικόνες)

Τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και καθηγητή υποκριτικής, Γιώργο Καραμίχο φιλοξένησε το Μικρό Θέατρο το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μάϊου προκειμένου να διδάξει ένα δεκάωρο σεμινάριο υποκριτικής σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες του θεάτρου.

O Γιώργος Καραμίχος, έχοντας διδάξει σε αρκετές σχολές στην Ελλάδα, τώρα έχει μόνιμη θέση στη σχολή της Stella Adler στο Λος Άντζελες, πραγματοποίησε διήμερο σεμινάριο στο Μικρό Θέατρο, με μεγάλη επιτυχία.

Το σεμινάριο βασίστηκε στις τεχνικές K-Zoo (η τεχνική που έχει αναπτύξει ο ίδιος) και Lucid Body. Το σώμα είναι η πηγή και ο καθρέφτης όλων μας των εμπειριών και των συναισθημάτων.

Με αφορμή τα αρχέτυπα ζώων και οδηγό τα ενεργειακά μας κέντρα αναζητούμε εξελικτικές μορφές σωματικής έκφρασης που θα μας οδηγήσουν στη συγκρότηση ενός ρόλου, ενός χαρακτήρα, ενός ανθρώπινου πλάσματος, το οποίο είναι μοναδικό ακριβώς όπως και ο κάθε ένας από εμάς

Οι θέσεις είχαν κλείσει από νωρίς.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία από έναν δάσκαλο που είχε καθαρή μέθοδο, καθαρό στόχο, επιμονή στη δουλειά της υποκριτικής και αγάπη προς τον άνθρωπο-μαθητή. Πήραμε εργαλεία για τη δουλειά μας και αφορμή για εξερεύνηση στον κόσμο της υποκριτικής. Το σεμινάριο είχε ουσιαστική επιτυχία. Θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος σεμιναρίου.

Αγρίνιο: Ο Εσπερινός του Πολιούχου Αγίου Χριστοφόρου (εικόνες)

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ