ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣτο Αγρίνιο ο Γιώργος Παπανδρέου (εικόνες – βίντεο)

Στο Αγρίνιο ο Γιώργος Παπανδρέου (εικόνες – βίντεο)

Στο Αγρίνιο ο Γιώργος Παπανδρέου (εικόνες – βίντεο)

Το Αγρίνιο επισκέφθηκε το μεσημέρι ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙ.ΝΑΛ. Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο της περιοδείας του.

 

Κατά την άφιξή του στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Σωκράτης Κωστίκογλου, του εξέθεσε τα προβλήματα που προκύπτουν για τον εμπορικό κόσμο από την εφαρμογή των μέτρων για την πανδημία και του επέδωσε σχετικό υπόμνημα.

 

Στη συνέχεια έκανε μια σύντομη δήλωση σε δημοσιογράφους. Αναφερόμενος στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέα ηγεσίας στο ΚΙ.ΝΑΛ. ο κ. Παπανδρέου είπε ότι πρόκειται για γιορτή της Δημοκρατίας. Εκτίμησε δε ότι η παράταξη θα βγει μέσα από αυτή πιο ισχυρή.

Με φόντο την εικόνα της Φώφης Γεννηματά που έφυγε πρόωρα από τη ζωή έπειτα από παλληκαρήσιο αγώνα, ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε στο Αγρίνιο, μια δυναμική και δημοκρατική περιοχή, όπως είπε,  και υπογράμμισε ότι ο αγώνας για την παράταξη μπορεί να κερδηθεί.  “Εδώ από το Αγρίνιο συνεχίζουμε αυτό τον ωραίο αγώνα” σημείωσε και ευχαρίστησε όσους συμπαρίστανται στην προσπάθειά του.

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου:

 

Στη συνέχεια ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε σε εκδήλωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Τα νέα μέτρα που ισχύουν στο λιανεμπόριο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr