ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ Γ. Παπαναστασίου στην Δ.Ε. Παρακαμπυλίων – “Προχωρήσαμε σε ασφαλτόστρωση και συντήρηση δρόμων” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Γ. Παπαναστασίου στην Δ.Ε. Παρακαμπυλίων – “Προχωρήσαμε σε ασφαλτόστρωση και συντήρηση δρόμων” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Γ. Παπαναστασίου στην Δ.Ε. Παρακαμπυλίων – “Προχωρήσαμε σε ασφαλτόστρωση και συντήρηση δρόμων” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Κοντά στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων βρέθηκε ο  επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να Ζεις» Γιώργος Παπαναστασίου.

Μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  συζήτησαν με τους πολίτες  θέματα της καθημερινότητας και ενημέρωσαν για την πορεία των έργων που ήδη υλοποιούνται.

«Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες  από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Δημοτική Αρχή.Καταγράψαμε τα προβλήματα, τις ελλείψεις και προχωρήσαμε στην αντιμετώπιση μεθοδικά και στοχευμένα. Καταφέραμε να βελτιώσουμε την εικόνα και να διαμορφώσουμε τους αγροτικούς δρόμους σε όλες τις ενότητες. Στα Παρακαμπύλια προχωρήσαμε σε ασφαλτόστρωση και συντήρηση δρόμων.Εργαζόμαστε με τους ίδιους ρυθμούς προκειμένου να είμαστε χρήσιμοι στους Αγρινιώτες. Παλεύουμε για να γίνει η πόλη μας ανθρώπινη για την τωρινή και τις επόμενες γενιές», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Αιτωλικό: Πολλοί οι νέοι φέτος στον Άγιο Νικόλαο τον Κρεμαστό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr