ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Νέοι βανδαλισμοί σε σχολείο – Αναστέλλεται η λειτουργία του 1ου ΓΕΛ λόγω ζημιών

Αγρίνιο: Νέοι βανδαλισμοί σε σχολείο – Αναστέλλεται η λειτουργία του 1ου ΓΕΛ λόγω ζημιών

Αγρίνιο: Νέοι βανδαλισμοί σε σχολείο – Αναστέλλεται η λειτουργία του 1ου ΓΕΛ λόγω ζημιών

“Γυαλιά – καρφιά” έκαναν άγνωστοι την κεντρική είσοδο του 1ου ΓΕΛ στο Αγρίνιο ενώ μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν σε σε άλλα σημεία του σχολικού συγκροτήματος.

Το νέο περιστατικό βανδαλισμού προκαλεί έντονο προβληματισμό στην εκπαιδευτική κοινότητα. Το σχολείο δε θα λειτουργήσει αύριο Τετάρτη (11.05.22) καθώς θα πρέπει να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Η ανακοίνωση του Δήμου

Με απόφαση του αντιδημάρχου Αγρινίου Χρήστου Ζαρκαβέλη αναστέλλεται η λειτουργία του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου για αύριο Τετάρτη 11 Μαΐου.

Εκτεταμένες ζημιές που έγιναν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή των μαθημάτων. Συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες προέβησαν σε καταστροφές και έσπασαν σχεδόν όλα τα τζάμια της κεντρικής εισόδου και περιμετρικά του σχολείου. Η Διεύθυνση του σχολείου αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και τη Δημοτική Αρχή.


«Τα σχολεία είναι χώροι γνώσης, κοινωνικοποίησης και δημιουργίας για τα παιδιά μας και δεν πρέπει να αντικρίζουν τέτοιες πρωτοφανείς πράξεις βανδαλισμού. Προχωρούμε άμεσα σε αποκατάσταση των ζημιών, ώστε το κτίριο να είναι ξανά λειτουργικό», ανέφερε σχετικά ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Πάτρα: Διάψευση Γιάννη Καρβέλη για τους θανάτους από Candida Auris

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr