ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Στο νέο τους υπό κατασκευή “σπίτι” οι εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου με…ξεναγό τον δήμαρχο (εικόνες)

Αγρίνιο: Στο νέο τους υπό κατασκευή “σπίτι” οι εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου με…ξεναγό τον δήμαρχο (εικόνες)

Αγρίνιο: Στο νέο τους υπό κατασκευή “σπίτι” οι εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου με…ξεναγό τον δήμαρχο (εικόνες)

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι έχουν οι εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου που σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να διδάξουν τους μαθητές τους σε ένα ολοκαίνουργιο σχολικό κτήριο.

Σήμερα πραγματοποίησαν επίσκεψη στο έργο και ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος  Παπαναστασίου, μεταξύ άλλων, τους εξήγησε με ποιους τρόπους διασφαλίζεται η ενεργειακή αυτονομία της σχολικής μονάδας.

Η ανάρτηση του σχολείου:

Σήμερα, οι εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου είχαμε την χαρά να γνωρίσουμε το νέο μας, υπό κατασκευή, σπίτι!!
Ο Δήμαρχος κ. Παπαναστασίου μας γνώρισε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κτιρίου, την συμβολή του στην “πράσινη μετάβαση”, την εξοικονόμηση πόρων για τον Δήμο μας αλλά και την πολύπλευρη αξιοποίηση του.
Το σχολείο μας, θα είναι “σπίτι” ευάερο, ευήλιο, ενεργειακά αυτόνομο, “πράσινο”, που θα δίνει την δυνατότητα στα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε όμορφο περιβάλλον και στους εκπαιδευτικούς να δημιουργούμε σε σύγχρονες συνθήκες και δεδομένα.

 


Ακόμη μια φορά, Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αγρίνιου και τα στελέχη του Δήμου μας για το όραμα τους, για τον κόπο που καταβάλουν. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τους εργαζόμενους στην κατασκευή του, την ανάδοχο εταιρεία για την μεθοδικότητα τους.
Ο Αντιδήμαρχος Δια Βίου Μάθησης κος Γ. Καραμητσόπουλος και ο Παιδαγωγικά Υπεύθυνος Σύμβουλος Εκπαίδευσης κ Α. Βετσόπουλος είχαν την χαρά να συμμετάσχουν στην επίσκεψη.
Με το καλό για όλους και κυρίως για την πόλη μας!!!

Sold out η Ναύπακτος – Διευρύνθηκε κατά δύο μήνες η τουριστική σεζόν

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ