ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Νέο σπιτικό για την 8χρονη που έχασε και τους δυο γονείς της μέσα σε 40 ημέρες – Ανοιχτή αγκαλιά από συγγενικό της ζευγάρι

Αγρίνιο: Νέο σπιτικό για την 8χρονη που έχασε και τους δυο γονείς της μέσα σε 40 ημέρες – Ανοιχτή αγκαλιά από συγγενικό της ζευγάρι

Αγρίνιο: Νέο σπιτικό για την 8χρονη που έχασε και τους δυο γονείς της μέσα σε 40 ημέρες – Ανοιχτή αγκαλιά από συγγενικό της ζευγάρι

Σε συγγενικό ζευγάρι ανατέθηκε η προσωρινή επιμέλεια της 8χρονης που έχασε και τους δυο γονείς της μέσα σε 40 μέρες – Το κοριτσάκι που γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της ζωής αρχίζει να χαμογελά ξανά.

Δόθηκε η καλύτερη δυνατή  λύση  για το παιδί” ανέφερε στο sinidisi.gr πρόσωπο που έζησε από κοντά τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την απώλεια του 49χρονου πατέρα της μικρής, στα μέσα του περασμένου Απρίλη, λίγες εβδομάδες αφότου είχε αποχαιρετήσει για πάντα τη μητέρα της.

Όσες μέρες μετά τα θλιβερά γεγονότα η 8χρονη ζούσε στο σπίτι των γειτόνων της οι οποίοι νοιάστηκαν από την πρώτη στιγμή, είχαν γίνει πολλές σκέψεις. Το ενδεχόμενο φιλοξενίας του κοριτσιού από κάποιο ίδρυμα ή δομή ήταν ένα σενάριο που δεν έβλεπαν θετικά τα άτομα που έδειξαν έμπρακτο ενδιαφέρον για το μέλλον του παιδιού. Για το λόγο αυτό συζητούνταν και άλλες επιλογές, ανάμεσά τους να αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο ο ετεροθαλής αδερφός της. Τελικά, η ζωή είχε άλλα σχέδια για τη μαθήτρια της Β’ Δημοτικού.

Στενός συγγενής του πατέρα της 8χρονης και η σύζυγός του αποφάσισαν να προσφέρουν στο κορίτσι τη ζωή που της αξίζει. Σε αυτούς ανατέθηκε προσωρινά η άσκηση της επιμέλειας με προοπτική να ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην υιοθεσία.  “Ό, τι και να συζητούσαμε εμείς, μέρα με την ημέρα τα δεδομένα άλλαζαν και οδηγηθήκαμε σε ένα αίσιο τέλος. Είδα το χέρι του Θεού πάνω σε αυτό το κοριτσάκι” σχολίασε με φανερή συγκίνηση για τη θετική εξέλιξη το ίδιο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε το sinidisi. gr, γνωρίζοντας την ευαισθησία που επέδειξε για την πορεία του παιδιού.

Το κορίτσι που έφυγε από το σπίτι του παίρνοντας ένα άλμπουμ με φωτογραφίες για να βλέπει τη μητέρα του, χωρίς να γνωρίζει  ότι και ο πατέρας της που κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της είχε φύγει από τη ζωή, ζει τις τελευταίες ημέρες με ένα αξιόλογο ζευγάρι που ενδιαφέρεται να επουλώσει τις πληγές της και να της προσφέρει αγάπη. “Το περιβάλλον που ζει είναι όμορφο, περνάει καλά, έχει δάσκαλο και παρακολουθείται από ψυχολόγο…”, όπως πληροφορηθήκαμε.

Φόνη Γερμενή

Πηγή φωτογραφιών: mama365.gr, alfavita.gr

Μεσολόγγι – Κόκκινος συναγερμός με θετικά τα μισά τεστ: Κορονοπάρτι, αρνητές και χωρίς μάσκες στις εκκλησίες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ