ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Νεκρός για μέρες στο σπίτι του στην Αγία Τριάδα

Αγρίνιο: Νεκρός για μέρες στο σπίτι του στην Αγία Τριάδα

Αγρίνιο: Νεκρός για μέρες στο σπίτι του στην Αγία Τριάδα

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο  θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι 56χρονου στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στο Αγρίνιο. Ο άνδρας φαίνεται ότι είχε πεθάνει εδώ και μέρες  καθώς το σώμα του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από συγγενικά του πρόσωπα τα οποία φέρονται να τον αναζητούσαν αλλά δεν κατάφεραν  να επικοινωνήσουν μαζί του.

Όταν οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να ανοίξουν την πόρτα και να μπουν στο σπίτι στο οποίο ο 55χρονος έμενε μόνος,  τον βρήκαν νεκρό με τη διαδικασία της αποσύνθεσης να έχει προχωρήσει.

Ο θάνατος του άτυχου 56χρονου αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Πρόκειται για τον Χρήστο Ζήση ο οποίος κηδεύεται σήμερα (14.9.23) λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (Κοιμητηρίου) Αγρινίου.

*Φωτογραφία αρχείου

Έχασε τη “μάχη” ο 58χρονος Αγρινιώτης που τραυματίστηκε σε τροχαίο στις 6 Σεπτεμβρίου – Νοσηλευόταν στα Γιάννενα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ