ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Μοιράστηκαν μπισκότα που παρασκεύασαν σπουδαστές σε δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης

Αγρίνιο: Μοιράστηκαν μπισκότα που παρασκεύασαν σπουδαστές σε δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης

Αγρίνιο: Μοιράστηκαν μπισκότα που παρασκεύασαν σπουδαστές σε δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης

Η 13η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί από το 2000 ως Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης και γιορτάζεται κάθε χρόνο σε πολλές χώρες του κόσμου με κύριο σκοπό να αναδείξει την καλή θέληση και την ευγένεια τόσο σε τοπικό όσο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Με αφορμή τη μέρα αυτή, το επιστημονικό προσωπικό των Δομών Αστέγων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, οργάνωσε παρέμβαση εκτός δομής με την υπηρεσία του Streetwork. Έγινε προσέγγιση και καταγραφή αναγκών στους ωφελούμενους. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του επιστημονικού προσωπικού μοιράστηκαν μπισκότα που ετοίμασαν οι μαθητές του τμήματος μαγειρικής του Ιδιωτικού ΙΕΚ ΤΟΜΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την πραγματοποίηση της δράσης συνέβαλλε σημαντικά η προσφορά δωροεπιταγών από πολίτη, τον ευχαριστούμε θερμά, σημειώνεται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής και σημειώνεται: «Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή, τον καθηγητή Μαγειρικής και τους μαθητές του Ιδιωτικού ΙΕΚ ΤΟΜΗ για την άψογη συνεργασία».

Οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου, Υποέργο 1: Ανοικτό Κέντρο Ημέρας, Υποέργο 2: Υπνωτήριο (συνέχιση δράσης) ανήκουν στο πλαίσιο εφαρμογής του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΣΠΑ Δυτική Ελλάδα 2021 -2027» με ΟΠΣ 6001977.

Αγρίνιο: Η Ακτίνα Εθελοντισμού συγκεντρώνει παιχνίδια για τα παιδιά της Θεσσαλίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ