ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Μίσθωση οχημάτων και προμήθεια άλατος στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας (εικόνες)

Αγρίνιο: Μίσθωση οχημάτων και προμήθεια άλατος στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας (εικόνες)

Αγρίνιο: Μίσθωση οχημάτων και προμήθεια άλατος στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας (εικόνες)

Την ανάγκη επαγρύπνησης για την πλέον αποτελεσματική αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού ζήτησε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

Τα θέματα που απασχόλησαν ήταν η έγκαιρη προμήθεια και αποθήκευση άλατος, η συντήρηση και μίσθωση οχημάτων και ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

«Ο μηχανισμός του Δήμου Αγρινίου έχει τεθεί σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων. Ευχόμαστε να μη χρειαστεί, ωστόσο, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Άλλωστε την επόμενη Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί και θα τεθεί προς έγκριση το σχέδιο δράσης Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Χιονοπτώσεων και Παγετού με την κωδική ονομασία «ΒΟΡΕΑΣ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου με τη συμμετοχή των αντιδημάρχων Μίμη Σκορδόπουλου και Σωτήρη Κολοβού, της προέδρου της Κοινότητας Αγρινίου Φ. Βλάχου, του προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας  Ν. Νικολόπουλου, του αναπληρωτή. Αστυνομικού διευθυντή Κ. Σπυρόπουλου, του Διοικητή Π.Υ Αγρινίου Ευστράτιου Πετράκη, προέδρους κοινοτήτων, εκπροσώπους φορέων και υπηρεσιών.

Μάθετε τα πάντα για τις επιδημίες του χειμώνα – Ο Δήμος Αγρινίου σας προσκαλεί

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ