ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Μηνύματα προσφοράς και αλληλεγγύης στην κοπή πίτας της ΕΛΕΠΑΠ (εικόνες)

Αγρίνιο: Μηνύματα προσφοράς και αλληλεγγύης στην κοπή πίτας της ΕΛΕΠΑΠ (εικόνες)

Αγρίνιο: Μηνύματα προσφοράς και αλληλεγγύης στην κοπή πίτας της ΕΛΕΠΑΠ (εικόνες)

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο η εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η ανακοίνωση της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ για την  εκδήλωση:

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας, στις 20 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων στο “Studio Πιθάρι”  στο Αγρίνιο.

Η μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, γονείς, φίλοι, εθελοντές, προσωπικό και η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή μοιραστήκαμε όμορφα συναισθήματα προσφοράς και
αλληλεγγύης για τα «Γενναία μας Παιδιά».

Η Πρόεδρος της Τ.Δ.Ε. κ. Λαμπρινή Κολοβού καλωσόρισε τη νέα χρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία και αλληλεγγύη και ευχαρίστησε όλους τους πολιτικούς, την Περιφερειακή αρχή, την Δημοτική αρχή, τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, τις φίλες-φίλους για τη συνεχή τους παρουσία επί 24 χρόνια.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές, κ. Μ. Σαλμάς, κ. Θ. Μωραϊτης, κ. Κ. Καραγκούνης, κ. Γ. Βαρεμένος, κ. Σ. Λιβανός, ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σ. Κωσταντάρας , οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Αθ. Μαυρομάτης και κ. Λ. Δημητρογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μαρία Παπαγεωργιου, ο κ. Π. Μαρνέζος, κ. Δ. Σκορδόπουλος, ο κ. Κ. Ζώης, ο κ. Β. Φωτάκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι και πολιτευτές η κ. Χρ. Σταρακά, η κ. Γ. Μπόκα, ο κ. Θ. Παπαθανάσης.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το μουσικό σχήμα ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ με τους Τάκη Φώλια, Διονύση Ρήγαλο, Κωστή Πατσιαλό, Λυδία Γεωργακοπούλου.

Ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς για την εθελοντική τους συμμετοχή, τον χορηγό Λάμπρο Τσάντζαλο και Γ. Στεργίου, τον ηχολήπτη Σπυριλιώτη Απόστολο, το Studio Πιθάρι, τον ΑΧΕΛΩΟ TV και όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Λίνος Μπλέτσας: Να δούμε να παίρνει σάρκα και οστά το Σχέδιο για τη λίμνη Τριχωνίδα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ