ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΖωη & ΥγειαΑγρίνιο: ΜΕΘ και υποστελέχωση Παθολογικής στα ζητήματα που έθεσε ο Μάριος Σαλμάς στη Μίνα Γκάγκα

Αγρίνιο: ΜΕΘ και υποστελέχωση Παθολογικής στα ζητήματα που έθεσε ο Μάριος Σαλμάς στη Μίνα Γκάγκα

Αγρίνιο: ΜΕΘ και υποστελέχωση Παθολογικής στα ζητήματα που έθεσε ο Μάριος Σαλμάς στη Μίνα Γκάγκα

Στην επίσκεψη της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στο Αγρίνιο αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το γραφείο του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της έθεσε μία σειρά από ζητήματα όπως το κλείσιμο της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου αλλά και η υποστελέχωση της Παθολογικής Κλινικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας καθηγήτρια κυρία Ασημίνα Γκάγκα επισκέφθηκε σήμερα μαζί με τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας καθηγητή κ. Μάριο Σαλμά και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης εκτός από την ξενάγηση στους χώρους του Νοσοκομείου έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο. Στην ενημέρωση συμμετείχαν στελέχη και προσωπικό του Νοσοκομείου. Ο κ. Σαλμάς επισήμανε μερικά από τα προβλήματα που χρήζουν άμεση επίλυση όπως ενδεικτικά το κλείσιμο της ΜΕΘ, η υποστελέχωση της παθολογικής κλινικής, η μη λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου, η μη αναπλήρωση των 20 γιατρών που είτε παραιτήθηκαν είτε συνταξιοδοτήθηκαν κ.ά.

Η Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει τα θέματα”.

ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας:”Για το θεαθήναι η επίσκεψη της Μ.Γκάγκα”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ