ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔιαφοραΑγρίνιο: Μετέφερε με αγροτικό τον πατέρα του στο νοσοκομείο – Καταγγέλλει ότι δεν απαντούσε το ΕΚΑΒ

Αγρίνιο: Μετέφερε με αγροτικό τον πατέρα του στο νοσοκομείο – Καταγγέλλει ότι δεν απαντούσε το ΕΚΑΒ

Αγρίνιο: Μετέφερε με αγροτικό τον πατέρα του στο νοσοκομείο – Καταγγέλλει ότι δεν απαντούσε το ΕΚΑΒ

Με αγροτικό αυτοκίνητο αναγκάστηκε ένας άνδρας να μεταφέρει τον πατέρα του στο Νοσοκομείο Αγρινίου καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά συμπτώματα δύσπνοιας και κανείς δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις του στο ΕΚΑΒ. Όπως καταγγέλλει  ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και η Αστυνομία την οποία ενημέρωσε καλούσε το “166” αλλά δεν απαντούσε κάποιος.

Δείτε την ανάρτηση:

Σημειώνεται ότι ο ασθενής έχει πρόσφατα χειρουργηθεί και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία. Ο γιος του, βλέποντάς τον να “σβήνει” καλούσε απεγνωσμένα το ΕΚΑΒ και αφού η επικοινωνία, όπως καταγγέλλει, ήταν ανέφικτη, τον έβαλε στο αγροτικό και τον μετέφερε στη νοσηλευτική μονάδα. Μάλιστα, νωρίτερα ενημέρωσε και την Αστυνομία για την επείγουσα κατάσταση αλλά όπως καταγγέλλει ούτε στους αστυνομικούς σήκωνε κάποιος το τηλέφωνο όταν καλούσαν το ΕΚΑΒ.

Όπως ανέφερε στο sinidi.gr o καταγγέλλων, η ζωή του πατέρα του κινδύνευε άμεσα και όταν έφθασε στο νοσοκομείο τα επίπεδα οξυγόνου (τιμή κορεσμού σε οξυγόνο του αίματος) ήταν πολύ χαμηλά, όπως διαπίστωσε ο γιατρός που τον παρακολουθεί. Σημειώνει δε ότι από το ΕΚΑΒ έγινε κλήση στο τηλέφωνό του 24 λεπτά μετά την πρώτη προσπάθεια επικοινωνίας και ζητάει από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να παρέμβει.

*Φωτογραφία αρχείου

ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Μεσολογγίου: “Η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτα νοικοκυριά και επιχειρήσεις”

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ