ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Μεταφέρθηκαν οι κάδοι από Ι. Σταΐκου και στοά Παπαγιάννη λόγω έργων – Σύσταση του Δήμου

Αγρίνιο: Μεταφέρθηκαν οι κάδοι από Ι. Σταΐκου και στοά Παπαγιάννη λόγω έργων – Σύσταση του Δήμου

Αγρίνιο: Μεταφέρθηκαν οι κάδοι από Ι. Σταΐκου και στοά Παπαγιάννη λόγω έργων – Σύσταση του Δήμου

Σε ανακοίνωση του τμήματος Καθαριότητας Δήμου Αγρινίου γίνεται αναφορά στο ζήτημα που προέκυψε όταν μεταφέρθηκαν κάδοι από συγκεκριμένα σημεία λόγω έργων και ζητείται από τους δημότες να εναποθέτουν τα απορρίμματά τους στους πλησιέστερους.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αγρινίου:

Στην οδό Ι. Σταΐκου εκτελούνται τεχνικά έργα υποδομής στο πλαίσιο κατασκευής του έργου: «Επέκταση και Αναβάθμιση δικτύου πεζόδρομων της πόλης».

Προκειμένου το έργο να καταστεί λειτουργικό απαιτήθηκε η διακοπή της εισόδου και κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς Χρ. Σαλάκου, Ι. Σταΐκου (από οδό Χρ. Σαλάκου έως οδό Γρίβα), από την οδό Βότση έως την πλατεία Δημοκρατίας για την ανακατασκευή του συγκεκριμένου τμήματος.

Γι’ αυτό το λόγο απομακρύνθηκαν προσωρινά οι κάδοι μηχανικής αποκομιδής που ήταν τοποθετημένοι στη οδό Ι. Σταΐκου και στη στοά Παπαγιάννη και τοποθετήθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο στο τέλος της στοάς Παπαγιάννη.

Είναι κατανοητό ότι δημιουργείται μια μικρή αναστάτωση στους πολίτες που εξυπηρετούνται από τους συγκεκριμένους κάδους.

Μέχρι την επανατοποθέτησή τους καλούμε τους δημότες να μεταφέρουν τα απορρίμματα τους στον πλησιέστερο κάδο και να γίνεται η απόθεση των οικιακών απορριμμάτων εντός των κάδων αποκομιδής.

Παρακαλούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση σας. Ας βοηθήσουμε όλοι, με την προσωπική μας συμβολή, να διατηρηθεί η πόλη μας καθαρή.

Mεσολόγγι: Δράση του Βρεφονηπιακού Σταθμού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ