ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΑγρίνιο: Μελωδική και παραμυθένια η “αυλαία” για τα τμήματα της Κοινωφελούς του Δήμου

Αγρίνιο: Μελωδική και παραμυθένια η “αυλαία” για τα τμήματα της Κοινωφελούς του Δήμου

Αγρίνιο: Μελωδική και παραμυθένια η “αυλαία” για τα τμήματα της Κοινωφελούς του Δήμου

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς» στο Αγρίνιο οι τελετές λήξης τμημάτων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου. Γονείς απόλαυσαν τα παιδιά τους, τα οποία έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου ευχαρίστησε τους γονείς που τόσα χρόνια εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα τμήματα της Κ.Ε.Δ.Α καθώς και συνεχάρη όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.Επίσης ευχαρίστησε θερμά όλους τους δασκάλους για την άριστη συνεργασία τόσων ετών.

Τις εκδηλώσεις άνοιξε η ομάδα Ακορντεόν η οποία παρουσίασε ένα δροσερό πρόγραμμα με αρώματα και αναμνήσεις και είχε τίτλο: «Στου σπιτιού μας την αυλή» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Μαίρη Τσιρώνη.

Στη συνέχεια, το τμήμα Θεάτρου για παιδιά με υπεύθυνη την κ.Κάτια Ζαρκάδα και το τμήμα Μουσικοκινητικής με υπεύθυνη την κ.Αλέκα Μπούκουρα παρουσίασαν το παραμύθι «Το σπίτι στην έρημο».

Το τμήμα Πιάνου με υπεύθυνες τις κ. κ.Αλέκα Μπούκουρα και Βιβή Κανιούρη χάρισαν «μικρές μελωδίες από τους νέους πιανίστες».

Παιδικές φωνές από τη χορωδία με υπεύθυνη την κ.Βιβή Κανιούρη πλημμύρισαν τον κινηματογράφο.

Τέλος η Χορωδία Ενηλίκων «Alegro» σε συνεργασία με τη «Χορωδία Αρακύνθου» και το «Τμήμα Μπουζουκιών Δημοτικού Διαμερίσματος Αρακύνθου» παρουσίασαν τραγούδια Ελλήνων συνθετών με υπεύθυνους την κ. Αλέκα Μπούκουρα και τον κ.Δημήτρη Μανωλάτο.

Φιλική συμμετοχή είχε ο κ. Νίκος Παπαδογιώργος και κ.Σοφία Καπλάνη.

Πάτρα: “Ροζ γκαρσονιέρα” το παλιό κτίριο του λιμεναρχείου – “Γυναίκες συνευρίσκονται ερωτικά με μετανάστες” (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ