ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου (πρώην Τράπεζα Ελλάδας) εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει o Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας, ο Σύνδεσμος Προπονητών Αιτωλοακαρνανίας και ως είθισται το αντίστοιχο τμήμα του Νοσοκομείου Αγρινίου 

Από το πρωί μέχρι και τώρα η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη και μέχρι και τις 14.30 που θα διαρκέσει η αιμοδοσία οι διοργανωτές ευελπιστούν πως θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία, καθώς είναι η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται στην πόλη με την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Γιωτόπουλος τόνισε: “οι προπονητές συνεχώς προσπαθούν για την ζωή, συνεπώς δεν γίνονταν να απουσιάζουν από την σημερινή διοργάνωση. Το αίμα είναι δώρο ζωής, πολύτιμο δώρο και με την κάθε ευκαιρία ο καθένας μας πρέπει να διαθέτει 10 λεπτά από το χρόνο του για να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του”.

Ο Πρόεδρος το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Κομματάς ανέφερε: “Ο σύλλογός μας συμμετέχει στην αιμοδοσία που διοργανώνει ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Αγρινίου. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας. Η ενέργεια αυτή εκ του αποτελέσματος σώζει ζωές. Το αίμα δεν παράγεται ούτε αντικαθίσταται, μόνο χαρίζεται”.

Αγρίνιο: «Έφυγε» σε ηλικία 56 ετών ο μαθηματικός Θεόδωρος Σχίζας

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr