ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΑγρίνιο: Μεγάλη επιχείρηση της οικονομικής αστυνομίας στα Καλύβια με συλλήψεις – Παρασκεύαζαν λαθραία τσιγάρα

Αγρίνιο: Μεγάλη επιχείρηση της οικονομικής αστυνομίας στα Καλύβια με συλλήψεις – Παρασκεύαζαν λαθραία τσιγάρα

Αγρίνιο: Μεγάλη επιχείρηση της οικονομικής αστυνομίας στα Καλύβια με συλλήψεις – Παρασκεύαζαν λαθραία τσιγάρα

Το μεσημέρι η Οικονομική Αστυνομία Αθηνών πραγματοποίησε μεγάλη επιχείρηση στα Καλύβια Αγρινίου, σε εργοστάσιο που παρασκεύαζε λαθραία τσιγάρα, με αποτέλεσμα να συλλάβουν τέσσερα με πέντε άτομα από την περιοχή!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εντοπίστηκε ενφορτο φορτηγό με λαθραία τσιγάρα, ενώ η καταμέτρηση είναι σε εξέλιξη. Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε και λαθραίος καπνός.

Σε νεότερη ενημέρωση, σύμφωνα με το astinomiko.gr,οι δράστες είχαν στήσει σε αποθήκη στο χωριό Καλύβια επαγγελματικές βιομηχανικές μηχανές οι οποίες επεξεργάζονταν τεράστιες ποσότητες καπνού και κατασκεύαζαν τσιγάρα, και μηχανές συσκευασίας που στην συνέχεια τα τυποποιούσαν σε πακέτα από γνωστές μάρκες, τα οποία εκτύπωναν επίσης τα μέλη του κυκλώματος.

Η καταμέτρηση πραγματοποιείται στην Α.Δ. Αιτωλίας, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένονται επισημες ανακοινώσεις από την οικονομική αστυνομία.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για τις χειμερινές εκπτώσεις και το προσωρινό ωράριο καταστημάτων

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr