ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Μέχρις τις 12 Ιουνίου οι εγγραφές σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Αγρίνιο: Μέχρις τις 12 Ιουνίου οι εγγραφές σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Αγρίνιο: Μέχρις τις 12 Ιουνίου οι εγγραφές σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Άρχισαν χθες και θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιουνίου οι εγγραφές νηπίων και βρεφών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αγρινίου.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ΚΟΙ.Π.Α του Δήμου Αγρινίου», Ιωάννης Βασιλείου, για εγγραφή στα τμήματα Νηπίων δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι γονείς των παιδιών τα οποία έχουν γεννηθεί από 1-1-2018 έως 31-3-2019 ενώ για εγγραφή στα τμήματα Βρεφών δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι γονείς των βρεφών που έχουν γεννηθεί από 01-05-2019 έως και 31-03-2021.

Στην ανακοίνωση δίνονται πληροφορίες για τη συμπλήρωση της αίτησης:

“Με δεδομένο ότι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγρινίου παρέχονται ως υπηρεσία στους πολίτες δωρεάν, καλούμε λοιπόν όλους τους γονείς που δικαιούνται δελτία δωρεάν εγγραφής (voucher), να υποβάλουν αιτήσεις στηρίζοντας έτσι το παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα των Δ.Π.Σ .

Λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διάδοσης του covid-19, και για την προστασία των πολιτών και των εργαζομένων, οι αιτήσεις θα κατατίθενται αποκλειστικά και μόνο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα preschool.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι αναρτημένη, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου, www.agrinio.gov.gr ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.polagrinio.intellisoft.gr. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κινητά τηλέφωνα τύπου smart phone.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου θα περιέχονται οδηγίες δημιουργίας λογαριασμού χρήστη καθώς και οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης. Επίσης στην ίδια πλατφόρμα θα βρείτε χρήσιμα έγγραφα – απαραίτητα δικαιολογητικά όπως το Έντυπο Υγείας του παιδιού”.

Φωτογραφία αρχείου: efsyn.gr

To ολόγιομο φεγγάρι στη γραφική Ναύπακτο (εικόνες – video)

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr