ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου «Καλλιτεχνοχώρι» (εικόνες)

Αγρίνιο: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου «Καλλιτεχνοχώρι» (εικόνες)

Αγρίνιο: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου «Καλλιτεχνοχώρι» (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου «Καλλιτεχνοχώρι», την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στη Μουσική Σκηνή «Ανδρομέδα», στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πίτα είχε δύο φλουριά το πρώτο βρέθηκε στο κομμάτι του Συλλόγου και το δεύτερο σε αυτό της κ. Αγγελικής Δόνου!

Η πρόεδρος από το« Καλλιτεχνοχώρι» κ. Μαρία Τσιρώνη, υπεύθυνη των τμημάτων θεάτρου (προσχολικό, παιδικό, εφηβικό, ενηλίκων ΠΡΟΖΑΚ) και μουσικής, άνοιξε την εκδήλωση με ένα σύντομο καλωσόρισμα, μαζί με τον αντιπρόεδρο κ. Ανδρέα Φούκα υπεύθυνο μαέστρο της χορωδίας  (ΜΕΛΟΕΣΣΑ) και μουσικών τμημάτων, τη γενική γραμματέα κ. Κατερίνα Μπιλίνη υπεύθυνη των εικαστικών τμημάτων, τους συνεργάτες κ. Γιάννη Λαζούρα, υπεύθυνο καθηγητή στα τμήματα κιθάρας και την κ. Αγγελική Δόνου, υπεύθυνη στην προσχολική ηλικία στο τμήμα της ζωγραφικής !

Στη συνέχεια οι νεαροί μουσικοί: Δημήτρης Σκόνδρας (ακορντεόν ), Δημήτρης Λανόπουλος (ακορντεόν ), Γεωργία Μηλιώνη (ακορντεόν ), Ελευθερία Ντόβα (φλάουτο), Αλεξάνδρα Κατσιπάνου (τσέλο), έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στο ξεκίνημα μιας υπέροχης μουσικής βραδιάς, γεμάτης κέφι και χορό.

Το «Καλλιτεχνοχώρι» ευχαριστεί θερμά όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και την «Ανδρομέδα» και από καρδιάς εύχεται υγεία χαρά και ευτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ