ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Μαθητές στόλισαν δέντρα για να κρατήσουν τη “Φλόγα” αναμμένη για τα παιδιά (εικόνες)

Αγρίνιο: Μαθητές στόλισαν δέντρα για να κρατήσουν τη “Φλόγα” αναμμένη για τα παιδιά (εικόνες)

Αγρίνιο: Μαθητές στόλισαν δέντρα για να κρατήσουν τη “Φλόγα” αναμμένη για τα παιδιά (εικόνες)

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία για τη στήριξης της “Φλόγας” που από το 1982 η φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας, υλοποίησαν μαθητές σχολείων στην πόλη του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το Δήμου Αγρινίου, την  Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 τα παιδιά του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου πλημμύρισαν την Παλαιά Δημοτική Αγορά του Αγρινίου.

Με τις δημιουργίες τους και με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, στόλισαν το δέντρο στέλνοντας την ευχή για αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 το πρωί οι μαθητές του σχολείου, «Εκπαιδευτήρια Παναγία Προυσιώτισσα », με στολίδια από τη «Φλόγα» στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Ειρήνης ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου με τα χειροποίητα στολίδια τους έντυσαν χριστουγεννιάτικα το δέντρο της πλατείας Μητροπολίτου Χρυσοστόμου (Τρία Φανάρια).

Σε κλίμα συγκίνησης και αγάπης η «Φλόγα» και τα παιδιά του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, βρέθηκαν στην Παλαιά Δημοτική Αγορά. Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο Δέντρο με στολίδια της «Φλόγας» και αφιέρωσαν τις κατασκευές τους, στη συμμαθήτριά τους Μαργαρίτα Σαπλαούρα και φώναξαν δυνατά την ευχή: «Όλο και περισσότερα παιδιά να βγαίνουν νικητές».

Στους στολισμούς παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία φανερά συγκινημένη μοίρασε γλυκίσματα στα παιδιά, ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλές γιορτές σε όλους τους μαθητές και δήλωσε ότι ο Δήμος Αγρινίου θα συνεχίζει να στηρίζει συλλόγους και φορείς τόσο σημαντικούς για την κοινωνία μας.

Αγρίνιο: Η “Μαγική Αυλή” μεταδίδει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ