ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΣτο Αγρίνιο η Μαρίζα Κωχ – Επισκέφθηκε το Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα” (εικόνες)

Στο Αγρίνιο η Μαρίζα Κωχ – Επισκέφθηκε το Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα” (εικόνες)

Στο Αγρίνιο η Μαρίζα Κωχ – Επισκέφθηκε το Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα” (εικόνες)

Η Μαρίζα Κωχ βρέθηκε στο Αγρίνιο και πρόσφερε με την επίσκεψή της μεγάλη χαρά και παιδαγωγικά οφέλη στους νέους της Β’ Εκπαιδευτικής Μονάδας του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα”.

Η ανακοίνωση του Εργαστηρίου

Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 είχαμε τη μεγάλη τιμή και χαρά να υποδεχτούμε στη Β΄ Εκπαιδευτική Μονάδα του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Αγρίνιο μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες την κα Μαρίζα Κωχ, συνθέτιδα και μουσικοπαιδαγωγό. Η κα Μαρίζα Κωχ συνοδευόταν από τους εξαιρετικούς μουσικούς Γιάννη Νόνη, Τζένη Δούρου και Βέρα Δούρου.

Μαρίζα Κωχ Αγρίνιο Παναγία Ελεούσα

Μαρίζα Κωχ Αγρίνιο Παναγία Ελεούσα

Οι εκπαιδευόμενοι νέοι μας τους υποδέχθηκαν εγκάρδια καλωσορίζοντάς τους μουσικά από τη χορωδία του Φορέα υπό τη διεύθυνση της Κοινωνικής Λειτουργού-μουσικού κας Ευσταθίας Γρέντζελου και της μουσικού κας Αγγελικής Δαλιάνη, στο πιάνο.

Στη συνέχεια η κα Κωχ τραγούδησε με το δικό της μοναδικό τρόπο και μας ταξίδεψε μουσικά στους τόπους της Ελλάδος μας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατενθουσιάστηκαν και την συνόδευαν τραγουδώντας και χορεύοντας. Το κλίμα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν ιδιαίτερα θερμό και αγαπητικό.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Μονάδας και της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Φορέα, λαμβάνοντας από μέρους των μηνύματα αγάπης, στήριξης και θαυμασμού για το έργο μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος, μέλη του Δ.Σ., η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος και ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Μαρίζα Κωχ Αγρίνιο Παναγία Ελεούσα

Μαρίζα Κωχ Αγρίνιο Παναγία Ελεούσα

Μαρίζα Κωχ Αγρίνιο Παναγία Ελεούσα

Τους ευχαριστούμε θερμότατα για αυτήν την εξαιρετική μουσική συνάντηση, που θα παραμείνει στις καρδιές όλων μας για καιρό και κυρίως των εκπαιδευόμενων μας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ο πολιτισμός αποτελεί μία γέφυρα για την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.

Δήμος Μεσολογγίου: Δώρα στα παιδιά με αναπηρίες του ΚΔΑΠ και αγαθά στις οικογένειές τους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr