Αγρίνιο: Λείψανο του Αγίου Παρθενίου στο παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων - Αγρυπνία την Πέμπτη

Ιερό λείψανο του Αγίου Παρθενίου θα τεθεί σε προσκύνηση στο παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων, στο Αγρίνιο, αύριο Πέμπτη στις 20:00. 
Ιερό λείψανο του Αγίου Παρθενίου θα τεθεί σε προσκύνηση στο παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων, στο Αγρίνιο, αύριο Πέμπτη (6/2) στις 20:00. 

Η μνήμη του τιμάται στις 7 Φεβρουαρίου και θεωρείται προστάτης των καρκινοπαθών. 

Η ανακοίνωση της Χριστιανικής Ένωσης Αγρινίου:

Το βράδυ της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 μ.μ. έως 01:00 π.μ. στο παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων της Χ.Ε.Α. θα τελεστεί μικρή αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου Παρθενίου, επισκόπου Λαμψάκου. Θα εκτεθεί σε προσκύνημα απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου.

Ιερό λείψανο του Αγίου Παρθενίου θα τεθεί σε προσκύνηση στο παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων, στο Αγρίνιο, αύριο Πέμπτη στις 20:00. 

Ερμηνευτική ομιλία στην Αποκάλυψη

Εξάλλου, συνεχίζοντας τις ερμηνευτικές ομιλίες στην Αποκάλυψη του Ευαγγελιστή Ιωάννη, ο πατήρ Λαυρέντιος Καρανάσιος, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, θα μιλήσει την προσεχή Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου με θέμα "ήλθεν η ώρα του θερίσαι...".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

5 Φεβρουαρίου τιμάται η μνήμη της Αγίας Αγάθης

Σήμερα, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του 2025 τιμάται η μνήμη της Αγίας Αγάθης της μάρτυρος

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας;